Newsletter 13/octubre/2020

Dimarts 13 de octubre de 2020 | 15 visites

 
Us avancem que la Federació de Mutualitats està preparant la 7ª edició de la Trobada de Mutualitats catalanes per al mes de novembre de 2020, en la que continuarem tractant el temes més rellevants per al nostre sector.No obstant, davant la situació actual i per tal de complir amb les normatives sanitàries, la Trobada es celebrarà via online, mitjançant webinars, ponències i sessions formatives in streaming, impartint un temari que sigui interessant per a la participació de les mutualitats federades.

La Federació al dia

untitled2 El divendres 9 d'octubre s'ha emès l'entrevista que Ràdio Estel ha fet al president de la Federació de Mutualitats, Jordi Busquet, en representació d'AESCAT,  per parlar sobre la proposta de l'Economia Social i Solidària d'un Pacte per una Economia per la Vida.  L'entrevista comença a partir del minut 6:28 (ampliar)

Activitat de les mutualitats

logo-previsora-nou-1 (1)
· Previsora General
renova el seu web i aposta per una estratègia digital 360. (ampliar) 

 

Agenda

universalicons_set34
13, 14 i 16/octubre/2020 Webinar - Formació asseguradora: Curs per a especialistes de Sinistres (Servei Clients)

 

Formació en temps de la Covid-19

banner_asegurador_2 Degut a les mesures excepcionals per contenir el coronavirus i tenint en compte la situació de confinament en què molts treballadors de les mutualitats federades es troben actualment, des de la Federació de Mutualitats de Catalunya tenim a disposició de les mutualitats federades tota la formació  relacionada amb les assegurances i altres matèries, la qual  es pot trobar en el campus mutualitats.
????????????????????????? Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració) posa a disposició de les mutualitats federades webinars, fruit del conveni signat entre la Federació i aquesta escola de negocis.  https://www.eada.edu/es/actualidad/eventos Novetat:  Pla de descompte en Programes d'Executive Education. (ampliar) * Novetat:  Informes realitzats per professors d'Eada. (ampliar)
logo_fundacio Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta. (ampliar)

Assegurances

· Vida Risc frena el seu creixement, però continua sent un dels rams més rendibles. (SegurosNews 8/octubre/2020) · Els col·lectius de Salut creixen un 5,5% en primes i un 4,2% en assegurats fins a juny. (SegurosNews 8/octubre/2020)
· Eiopa llança un estudi comparatiu sobre la diversificació en els models interns. (ampliar)
· Insurance Europe creu que no s'hauria d'estendre la Directiva NIS al sector assegurador. (ampliar)
· Eiopa estableix les línies de supervisió i governança de productes asseguradors. (ampliar)

 

Economia

· La CNMV autoritza que les empreses donin informació privilegiada per Twitter (CincoDías 8/octubre/2020)
· Els confinaments “estrictes” són millors per a l’economia que “mesures suaus i prolongades”, segons l’FMI | ACN | Brussel·les. (L'Econòmic 8/octubre/2020)  

Economia social

· Enllaç al butlletí  informatiu de setembre 2020 :
   Logo BUTLLETÍ TERCER SECTOR.CAT
 

Actualitat Jurídica

· BOE - tota la normativa actualitzada diàriament en relació a la Covid-19 Europea, Estatal y Autononòmica. (ampliar)
· Decret 114/2020, de 30 de setembre, de substitució del president de la Generalitat de Catalunya (ampliar)

 
Les vies de comunicació preferents amb la Federació de Mutualitats són per via telefònica, correu electrònic i els canals de videoconferències.

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*