Newsletter 28/setembre/2020

dilluns 28 de setembre de 2020 | 50 visites

Activitat de les mutualitats

G17 logo Mutua Terrassa
· L'asseguradora Mútua Terrassa posa en marxa una app per aproximar els seus serveis a les persones mutualistes i assegurades. (ampliar)
· Mútua Terrassa ha signat un acord de col·laboració en benefici de les persones amb càncer. (ampliar)
· Estudi internacional on ha participat Mútua Terrassa el qual demostra que més del 10% de les persones amb infecció greu per SARS-CoV-2 té anticossos que boicotegen el seu propi sistema immunitari. (ampliar)

Formació en temps de la Covid-19

banner_asegurador_2 Degut a les mesures excepcionals per contenir el coronavirus i tenint en compte la situació de confinament en què molts treballadors de les mutualitats federades es troben actualment, des de la Federació de Mutualitats de Catalunya tenim a disposició de les mutualitats federades tota la formació  relacionada amb les assegurances i altres matèries, la qual  es pot trobar en el campus mutualitats.
????????????????????????? Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració) posa a disposició de les mutualitats federades webinars, fruit del conveni signat entre la Federació i aquesta escola de negocis.  https://www.eada.edu/es/actualidad/eventos Novetat:  Pla de descompte en Programes d'Executive Education. (ampliar) * Novetat:  Informes realitzats per professors d'Eada. (ampliar)
logo_fundacio Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta. (ampliar)

Assegurances

· La venda d'assegurances en portals web es dispara un 28%. (Füture 16/setembre/2020)
· L'impacte de la Covid-19 en la retenció de clients i en l'adquisició de nous. (Füture 16/setembre/2020)
·L'assegurança afirma que l'estratègia de finançament digital pot impulsar la innovació en el sector. (SegurosNews 24/setembre/2020) ·El 88% de les entitats de Decessos va atendre sinistres no estrictament coberts en la pòlissa. (SegurosNews 25/setembre/2020) · L'Assegurança Europea demana millores en Solvència II per a millorar el seu paper d'inversor a llarg termini. (ampliar)
· Els economistes demanen una implantació “ambiciosa” de la previsió social complementària.
(ampliar)

 

Economia social

· Actualitzacions permanents que afecten l'activitat del Tercer Sector Social de Catalunya en relació a la Covid-19. (La Confederació 18/setembre/2020)

Actualitat Jurídica

· BOE - tota la normativa actualitzada diàriament en relació a la Covid-19 Europea, Estatal y Autononòmica. (ampliar)
·  BOE - Reial Decret-llei 28/2020, de 22 de setembre, de treball a distància. (ampliar)
· El blanqueig de capitals i els registres de titulars reals.
(El Confidencial 22/setembre/2020)
· La Covid posa a prova el 'compliance' en les empreses. (El Economista 22/setembre/2020) 

 
Les vies de comunicació preferents amb la Federació de Mutualitats són per via telefònica, correu electrònic i els canals de videoconferències.

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*