Newsletter 21/setembre/2020

dilluns 21 de setembre de 2020 | 22 visites

La Federació al dia

La Federació de Mutualitats va assistir el passat 16 de setembre a la trobada virtual de l’Àmbit Participat de l’Economia Social i Solidària de Barcelona per participar en la definició de les properes passes i l’activació de l’Estratègia per enfortir l’Economia Social i Solidària a la Ciutat de Barcelona.

Activitat de les mutualitats

G17 logo Mutua Terrassa · Mútua Terrassa participa en un treball internacional que estudia la possible efectivitat de la vacuna contra la tuberculosi com a prevenció enfront de la Covid (ampliar)

Formació en temps de la Covid-19

banner_asegurador_2 Degut a les mesures excepcionals per contenir el coronavirus i tenint en compte la situació de confinament en què molts treballadors de les mutualitats federades es troben actualment, des de la Federació de Mutualitats de Catalunya tenim a disposició de les mutualitats federades tota la formació  relacionada amb les assegurances i altres matèries, la qual  es pot trobar en el campus mutualitats.
????????????????????????? Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració) posa a disposició de les mutualitats federades webinars, fruit del conveni signat entre la Federació i aquesta escola de negocis.  https://www.eada.edu/es/actualidad/eventos Novetat:  Pla de descompte en Programes d'Executive Education. (ampliar) * Novetat:  Informes realitzats per professors d'Eada. (ampliar)
logo_fundacio Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta. (ampliar)

Assegurances

· L'assegurança demana igualtat de condicions reguladores per als nous participants en el mercat. (SegurosNews 16/setembre/2020) · Així ha impactat la pandèmia en la sinistralitat dels principals rams. (SegurosNews 17/setembre/2020)
· La DGSFP publica l'Informe del Sector 2019 (ampliar)
· La DGSFP publica la Memòria del Servei de Reclamacions 2019. (ampliar)
· Resolució de la DGSFP en la qual acorda publicar les Directrius emeses per EIOPA per a l'avaluació de productes d'inversió basats en assegurances. (ampliar) ·Les reserves matemàtiques de les assegurances de vida van aconseguir els 193.303 milions a 30 de juny de 2020. (ampliar)

Economia

· La Cambra de Comerç alerta de la frenada de l'economia catalana. (L'Econòmic 18/setembre/2020)

Economia social

· Informe de Social Economy Europe sobre l'impacte de la Covid19 en les empreses d'economia social. (ampliar)
· kmCAT, un #projectesingular que t’apropa les compres i les oportunitats de negoci i col·laboració amb consciència social  (aracoop 16/setembre/2020)

Actualitat Jurídica

· BOE - tota la normativa actualitzada diàriament en relació a la Covid-19 Europea, Estatal y Autononòmica. (ampliar)

 
Les vies de comunicació preferents amb la Federació de Mutualitats són per via telefònica, correu electrònic i els canals de videoconferències.

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*