Newsletter 14/setembre/2020

dilluns 14 de setembre de 2020 | 4 visites

 

Activitat de les mutualitats

G17 logo Mutua Terrassa · Mútua Terrassa presenta la publicació de la primera guia pràctica i clínica sobre l'autisme. (ampliar)

Formació en temps de la Covid-19

banner_asegurador_2 Degut a les mesures excepcionals per contenir el coronavirus i tenint en compte la situació de confinament en què molts treballadors de les mutualitats federades es troben actualment, des de la Federació de Mutualitats de Catalunya tenim a disposició de les mutualitats federades tota la formació  relacionada amb les assegurances i altres matèries, la qual  es pot trobar en el campus mutualitats.
????????????????????????? Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració) posa a disposició de les mutualitats federades webinars, fruit del conveni signat entre la Federació i aquesta escola de negocis.  https://www.eada.edu/es/actualidad/eventos Novetat:  Pla de descompte en Programes d'Executive Education. (ampliar) * Novetat:  Informes realitzats per professors d'Eada. (ampliar)
logo_fundacio Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta. (ampliar)

Assegurances

· Estratègia per a l'Assegurança en un món Covid-19: urgeix accelerar la transformació digital. (Füture 3/setembre/2020) · L'assegurança europea rebutja els incentius reguladors a la lluita contra el canvi climàtic. (Expansion 6/setembre/2020) · Insurance Europe afirma que l'assegurança europea s'ha mantingut sòlid durant la pandèmia. (SegurosNews 7/setembre/2020)
· L'Assegurança europea celebra la proposta d'identificació digital sempre que no augmenti la càrrega reguladora. (SegurosNews 9/setembre/2020)
· Què fa l'Assegurança per la Sostenibilitat? (LaVanguardia 8/setembre/2020)
· El benefici abans d'impostos del sector a juny del 2020 va ser de l'11,4 de les primes. (ampliar)

Economia

·  La economía catalana se desploma un 21,3% respecto al año pasado por la Covid-19. (ElNacional.cat 10/setembre/2020)

Economia social

· L'economia social i solidària posa la vida al centre de les decisions. (aracoop 10/setembre/2020)

 

Actualitat Jurídica

· BOE - tota la normativa actualitzada diàriament en relació a la Covid-19 Europea, Estatal y Autononòmica. (ampliar)
· Acord del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut sobre la declaració d'actuacions coordinades en salut pública per a especial risc derivada de l'increment de casos positius per la Covid.-19. (ampliar)

 
Les vies de comunicació preferents amb la Federació de Mutualitats són per via telefònica, correu electrònic i els canals de videoconferències.

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*