Newsletter 3/agost/2020

dilluns 3 de agost de 2020 | 39 visites

 

Amb motiu de les vacances d'estiu, no hi haurà Newsletter fins a setembre

L'equip de la Federació de Mutualitats us desitgem unes bones vacances!

La Federació al dia

La junta directiva d’Aescat, de la que forma part la Federació, s’ha reunit amb el director general d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, Sr. Josep Vidal, per avançar en un document de bases consensuat de la Llei d’Economia Social i Solidària.

Activitat de les mutualitats

G50 Logo de GrupMutuam_selloTS_baja - últim a octubre'19 retallat
· Grup Mutuam publica la seva Memòria d'Activitats 2019. (ampliar) · Publicació de la revista trimestral Mutuament, Servei Gent Gran, estiu 2020. (ampliar)
G99 Logo Mutua Enginyers
· La Mútua dels Enginyers signa un acord de col·laboració amb dues mutualitats professionals i presenten "Barcelona Insurhub". (ampliar)

Formació en temps de la Covid-19

banner_asegurador_2 Degut a les mesures excepcionals per contenir el coronavirus i tenint en compte la situació de confinament en què molts treballadors de les mutualitats federades es troben actualment, des de la Federació de Mutualitats de Catalunya tenim a disposició de les mutualitats federades tota la formació  relacionada amb les assegurances i altres matèries, la qual  es pot trobar en el campus mutualitats.
????????????????????????? Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració) posa a disposició de les mutualitats federades webinars, fruit del conveni signat entre la Federació i aquesta escola de negocis.  https://www.eada.edu/es/actualidad/eventos Novetat:  Pla de descompte en Programes d'Executive Education. (ampliar) * Novetat:  Informes realitzats per professors d'Eada. (ampliar)
logo_fundacio Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta. (ampliar)

Assegurances

· Les asseguradores han de replantejar-se i millorar les seves proves d'estrès enfront del ciberrisc. (Füture 22/juliol/2020) · Tres maneres en les quals les asseguradores poden millor la seva «agilitat competitiva». (Füture 27/juliol/2020) · Guerra i terrorisme: com l'assegurança pot reduir l'ambigüitat en l'àmbit del ciberrisc. (Füture 29/juliol/2020)
· La hipoteca inversa aprova els seus estàndards de comercialització a nivell europeu. (EuropaPress 29/juliol/2020)
· Insurance Europe celebra les noves propostes de Brusel·les en protecció de dades. (SegurosNews 30/juliol/2020)
· EIOPA creu que les asseguradores ja estan en condicions de complir amb els terminis de Solvència II. (SegurosNews 31/juliol/2020)
· Article d'opinió d'Enrique Sanz, president de la Confederació Espanyola de Mutualitats: És clau prevenir el futur. (ampliar)
· La DGSFP publica el seu butlletí informatiu trimestral d'assegurances, primer trimestre 2020. (ampliar) · Tendències del mercat segons els directius d'inversions de les asseguradores. (ampliar) · La bretxa de protecció de la salut als països emergents aconsegueix els 420.000 milions de dòlars. (ampliar) · Nota informativa sobre la publicació per EIOPA de les Recomanacions sobre la informació periòdica a l'efecte de supervisió en el context del COVID-19. (ampliar)

Economia


· Estudi sobre l'Impacte econòmic de la Covid-19 a Catalunya: respostes empresarials i noves oportunitats de negoci. (Butlleti Acció GenCat.cat 29/juliol/2020)
· El sector TIC a Catalunya, informes sectorials. (Butlletí Acció GenCat.cat 29/juliol/2020)

Economia social

· Memòria 2019 Taula del Tercer Sector Social de Catalunya. (ampliar) · Enllaç al butlletí de juliol 2020 :

   Logo BUTLLETÍ TERCER SECTOR.CAT

Actualitat Jurídica

· BOE - tota la normativa actualitzada diàriament en relació a la Covid-19 Europea, Estatal y Autononòmica. (ampliar)
· DECRET 68/2020
· El secret professional del responsable de compliment normatiu o "compliance officer". (CincoDías 29/juliol/2020)

 
Les vies de comunicació preferents amb la Federació de Mutualitats són per via telefònica, correu electrònic i els canals de videoconferències.

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*