Newsletter 27/juliol/2020

dilluns 27 de juliol de 2020 | 26 visites

   

Activitat de les mutualitats

logo-previsora-nou-1 (1) 
· Previsora General celebra la seva Assemblea General de mutualistes. (ampliar)
logo versions
· Mutuacat ha presentat els seus comptes anuals 2019. (ampliar)

Formació en temps de la Covid-19

banner_asegurador_2 Degut a les mesures excepcionals per contenir el coronavirus i tenint en compte la situació de confinament en què molts treballadors de les mutualitats federades es troben actualment, des de la Federació de Mutualitats de Catalunya tenim a disposició de les mutualitats federades tota la formació  relacionada amb les assegurances i altres matèries, la qual  es pot trobar en el campus mutualitats.
????????????????????????? Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració) posa a disposició de les mutualitats federades webinars, fruit del conveni signat entre la Federació i aquesta escola de negocis.  https://www.eada.edu/es/actualidad/eventos Novetat:  Pla de descompte en Programes d'Executive Education. (ampliar)
logo_fundacio Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta. (ampliar)

Assegurances

· Les assegurances privades van ingressar un 5% més per pòlisses de salut en plena pandèmia. (elDiario 21/juliol/2020) · La seguretat de les TIC és una prioritat per al sector assegurador. (Füture 23/juliol/2020)
· La DGSFP permet la formació a distància dels mediadors. (ampliar)
· Eiopa publica el càlcul per al 2021 del tipus d'interès a futur d'equilibri a molt llarg termini o últim tipus a futur. (ampliar)
· Eiopa publica el seu informe centrat en l'impacte dels rendiments ultra baixos i la crisi de la Covid19 en el sector assegurador. (ampliar)

Economia

· Aprofitar els fons europeu per a modernitzar l'economia espanyola. (Expansión 22/juliol/2020)

Aescat

logo AESCAT Proposta de l’Economia Social i Solidària catalana d’un Pacte per una Economia per la Vida. (ampliar)

Economia social

· Enllaç als butlletins de juliol'20:

Logo BUTLLETÍ ECONOMIA SOCIAL I SOL. AJUNTAMENT BCN

Actualitat Jurídica

· BOE - tota la normativa actualitzada diàriament en relació a la Covid-19 Europea, Estatal y Autononòmica. (ampliar)
· DECRET 68/2020, de 14 de juliol, de modificació del Decret 43/2019, de 25 de febrer, de reestructuració del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda. (ampliar) · Llei 1/2020, de 15 de juliol, per la qual es deroga l'acomiadament objectiu per faltes d'assistència al treball establert en l'article 52.d) del text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre. (ampliar) 

Les vies de comunicació preferents amb la Federació de Mutualitats són per via telefònica, correu electrònic i els canals de videoconferències.

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*