Newsletter 13/juliol/2020

dilluns 13 de juliol de 2020 | 31 visites

   

La Federació al dia

La Federació de Mutualitats de Catalunya ha celebrat el 7 de juliol la seva Assemblea General Ordinària, en la qual s’han aprovat els seus comptes, analitzat les activitats del sector en el 2019  i serveis oferts per la Federació davant l’actual situació del COVID-19. Tanmateix es van presentar noves propostes de futur, amb la voluntat d'impulsar polítiques per a la projecció de les mutualitats catalanes. (ampliar)

DADES_COMPARATIVES_ANUALS_2014-2019.pdf_Página_01 S'ha presentat en l'Assemblea General de Federació l'Estudi anual comparatiu de les dades del sector 2019, en el qual es pot observar que es manté la tendència de creixement de les mutualitats catalanes. (ampliar).
Notes de premsa publicades:
· BDS 13/7/2020: Les Mutualitats de Previsió Social catalanes creixen un 3,7% en primes en el 2019. (ampliar)
· Aseguranza 13/7/2020: Les mutualitats de Catalunya milloren les seves primes un 4% i el seu benefici quasi un 30%. (ampliar)
 
   

Activitat de les mutualitats

logo-previsora-nou-1 (1) Previsora General reuneix virtualment més de 100 mediadors. (ampliar)                                         

Formació en temps de la Covid-19

banner_asegurador_2 Degut a les mesures excepcionals per contenir el coronavirus i tenint en compte la situació de confinament en què molts treballadors de les mutualitats federades es troben actualment, des de la Federació de Mutualitats de Catalunya tenim a disposició de les mutualitats federades tota la formació  relacionada amb les assegurances i altres matèries, la qual  es pot trobar en el campus mutualitats.
????????????????????????? Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració) posa a disposició de les mutualitats federades webinars, fruit del conveni signat entre la Federació i aquesta escola de negocis.  https://www.eada.edu/es/actualidad/eventos
logo_fundacio Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta. (ampliar)

Assegurances

· Les assegurances basades en l'ús escapen a aquest efecte de la pandèmia. (Füture  3/juliol/2020)
· Catalunya, la segona en l'adquisició d'assegurances. (L'Econòmic 10/juliol/2020)
· L'assegurança mundial es recuperarà de la rescessió provocada per la Covid19. (ampliar)
· Eiopa insta a avaluar l'adequació dels productes després dels efectes de la pandèmia. (ampliar)
· Insurance Europe respon a les consultes de la Comissió Europea sobre Solvència II i la IDD. (ampliar)
· Informe anual 2019 Consorcio de Compensación de Seguros. (ampliar)
· Les primes d'assegurances de Vida Risc pugen a 1.698 milions a març 2020. (ampliar)
· Les assegurances col·lectives de Salut van créixer a març de 2020 en primes i assegurats. (ampliar)

 

Economia

· La recuperació econòmica es preveu a finals del 2022. (L'Econòmic 10/juliol/2020)

 

Economia social

· S'inicia la segona fase de Balanç Social i la campanya de Balanç Comunitari. (Xes juny 2020)
· L'economia social és una economia transformadora que prioritza el compromís amb les persones. (aracoop 10/juliol/2020) · Enllaç al butlletí de juny 2020 :

   Logo BUTLLETÍ TERCER SECTOR.CAT

Actualitat Jurídica

· BOE - tota la normativa actualitzada diàriament en relació a la Covid-19 Europea, Estatal y Autononòmica. (ampliar) · Ordre VEH/107/2020, de 29 de juny, per la qual es dona publicitat a les taxes amb caràcter general dels departaments de la Generalitat de Catalunya i del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda. (ampliar)
· Ordre TSF/100/2020, de 25 de juny, de modificació de l'Ordre TSF/229/2019, de 17 de desembre, per la qual s'estableix el calendari de festes locals a la Comunitat Autònoma de Catalunya per a l'any 2020.  (ampliar)

 
Les vies de comunicació preferents amb la Federació de Mutualitats són per via telefònica, correu electrònic i els canals de videoconferències.
 

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*