Newsletter 8/juny/2020

dilluns 8 de juny de 2020 | 16 visites

 

                  Estem teletreballant per garantir la continuïtat del nostre servei a les mutualitats federades

                                                                portada vídeo ND i NR-
cliqueu el vídeo de recolzament dirigit a les mutualitats federades

La Federació al dia

La Federació de Mutualitats de Catalunya ha presentat una proposta de mesures davant la Generalitat de Catalunya per facilitar el bon funcionament dels òrgans socials de les mutualitats de previsió social durant l’any 2020, davant l’impacte que està tenint la situació d’emergència de salut pública ocasionada per la COVID-19.

A través del campus mutualitats les mutualitats federades poden accedir a tota la normativa, informació i recomanacions relativa a la Covid 19, així com també, està disponible la documentació d'interès sobre la nova Llei de Distribució d'Assegurances per complir amb la normativa.
Per evitar les reunions presencials, les vies de comunicació amb la Federació de Mutualitats són per via telefònica, correu electrònic i els canals de videoconferències.
 

Activitat de les mutualitats

G17 logo Mutua Terrassa  · Mútua Terrassa crea unitats funcionals "Post Covid-19" per abordar possibles seqüeles de pacients amb antecedents  de la malaltia. (ampliar)
G11 Logo Mútua de Granollers - últim 12.06.2019
·  Mútua Granollers fa el lliurament virtual dels diners recaptats amb la campanya somriures que curen. (ampliar)
G50 Logo de GrupMutuam_selloTS_baja - últim a octubre'19 retallat Article de Francesc Brossa, director general de Mutuam: "l'atenció sociosanitària, la invisibilitat de l'èxit". (ampliar)

Formació en temps de la Covid-19

banner_asegurador_2 Degut a les mesures excepcionals per contenir el coronavirus i tenint en compte la situació de confinament en què molts treballadors de les mutualitats federades es troben actualment, des de la Federació de Mutualitats de Catalunya tenim a disposició de les mutualitats federades tota la formació  relacionada amb les assegurances i altres matèries, la qual  es pot trobar en el campus mutualitats.
????????????????????????? Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració) posa a disposició de les mutualitats federades webinars, fruit del conveni signat entre la Federació i aquesta escola de negocis.  https://www.eada.edu/es/actualidad/eventos
logo_fundacio Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta. (ampliar)

Assegurances


·
 Les asseguradores evolucionen en els seus models operatius accelerant la transformació digital. (Füture 27/maig/2020)
· El mercat de ciberassegurances arribarà als 28.600 milions de dòlars en 2026. (Füture 29/maig/2020)
· Sandbox: asseguradores i insurtechs preparen grans novetats per al mercat. (Füture 4/juny/2020) · L'assegurança de vida acusa l'impacte del confinament. (La Vanguardia 5/juny/2020)
· La DGSFP publica un llistat de pàgines webs on les asseguradores publiquen els seus informes sobre la situació financera i de solvència. (ampliar) 

Economia


· Indicadors de conjuntura. Evolució de l'economia catalana i el seu entorn. Recull mensual GenCat.cat juny 2020. (ampliar)

 

Economia social


· Barcelona destina 7,5 milions d'euros a les entitats de l'economia social i solidària. (El País 2/juny/2020)

· La transparència guia les actuacions de l'economia social. (aracoop 5/juny/2020)

· L’Ajuntament impulsa una bateria de mesures amb 7,5M€ per reactivar l'ESS i l’Economia de Proximitat als barris davant la crisi de la Covid19. (Bcn.cat 2/juny/2020)

 Butlletí informatiu, abril 2020:

Logo BUTLLETÍ LA CONFEDERACIÓ -

Actualitat Jurídica


·
 BOE - tota la normativa actualitzada diàriament en relació a la Covid-19 Europea, Estatal y Autononòmica. (ampliar)

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*