Newsletter 2/juny/2020

Dimarts 2 de juny de 2020 | 15 visites

 

                  Estem teletreballant per garantir la continuïtat del nostre  servei a les mutualitats federades

                                                                portada vídeo CS -
cliqueu el vídeo de recolzament dirigit a les mutualitats federades

La Federació al dia

La Federació ha celebrat el passat dilluns 25 de maig, la webinar amb col·laboració del despatx Roca i Junyent sobre "Implicacions jurídiques de la nova realitat imposada per la Covid-19". En aquesta sessió ens van informar sobre les regulacions jurídiques i mesures que cal aplicar.

Avui, la Federació ha organitzat la webinar informativa per aclarir els dubtes sobre el funcionament dels òrgans socials a les mutualitats en relació a les afectacions en quant a sistemes de convocatòria i calendari amb motiu de la declaració de l'estat d'alarma per la Covid 19. En aquesta sessió s’han exposat les mesures extraordinàries establertes tant en l’àmbit de la Generalitat com de l’Estat, i la proposta de mesures per a les mutualitats presentada per la Federació davant el Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, per tal que es mantinguin les mesures durant tot l’any 2020.
A través del campus mutualitats les mutualitats federades poden accedir a tota la normativa, informació i recomanacions relativa a la Covid 19, així com també, també està disponible la documentació d'interès sobre la nova Llei de Distribució d'Assegurances per complir amb la normativa.
Per evitar les reunions presencials, les vies de comunicació amb la Federació de Mutualitats són per via telefònica, correu electrònic i els canals de videoconferències.
 

Formació en temps de la Covid-19

banner_asegurador_2 Degut a les mesures excepcionals per contenir el coronavirus i tenint en compte la situació de confinament en què molts treballadors de les mutualitats federades es troben actualment, des de la Federació de Mutualitats de Catalunya tenim a disposició de les mutualitats federades tota la formació  relacionada amb les assegurances i altres matèries, la qual  es pot trobar en el campus mutualitats.
????????????????????????? Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració) posa a disposició de les mutualitats federades webinars, fruit del conveni signat entre la Federació i aquesta escola de negocis.  https://www.eada.edu/es/actualidad/eventos
logo_fundacio Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta. (ampliar)

Assegurances


·
 Evolució de la Ràtio de Solvència entre els fons propis i el SCR. (ampliar)
· Disminueix un 24% la inversió publicitària del Sector d'Assegurances en el primer trimestre de 2020. (ampliar)
· Insurance Europe demana actualitzar el RGPD per l'impacte de les noves tecnologies. (ampliar)
· Busquen capacitar a la DGSFP per inhabilitar a directius en cas d'incompliment de la seva honorabilitat. (Europa press 17/maig/2020)
· DGSFP - Butlletí d'Informació Trimestral, 4t. trimestre 2019. (ampliar)

Economia

·La CNMV intensifica els controls de liquiditat en els fons de renda fixa davant possibles reemborsaments. (FundsPeople 27/maig/2020)
· El virus impulsa aliances en la indústria. (L'econòmic 10/maig/2020) · Un 61,4% avala el teletreball després del confinament si es compagina amb la feina presencial. (L'econòmic 29/maig/2020) ·  El comerç mundial caurà un 7% al tercer trimestre. (L'Econòmic 29/maig/2020)

Actualitat Jurídica


·
 BOE - tota la normativa actualitzada diàriament en relació a la Covid-19 Europea, Estatal y Autononòmica. (ampliar)

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*