Newsletter 25/maig/2020

dilluns 25 de maig de 2020 | 26 visites

 

                  Estem teletreballant per garantir la continuïtat del nostre  servei a les mutualitats federades

                                                                portada jb 4-
cliqueu el vídeo de recolzament dirigit a les mutualitats federades

La Federació al dia

La Federació ha celebrat el 20 i 22 de maig, amb un gran èxit de participació, la sessió virtual de formació asseguradora impartida per Forma-Tech: "L'assessoria, el millor camí comercial".

A través del campus mutualitats les mutualitats federades poden accedir a tota la normativa, informació i recomanacions relativa a la Covid 19, així com també, també està disponible la documentació d'interès sobre la nova Llei de Distribució d'Assegurances per complir amb la normativa.
Per evitar les reunions presencials, les vies de comunicació amb la Federació de Mutualitats són per via telefònica, correu electrònic i els canals de videoconferències.
 

Activitat de les mutualitats

G99 Logo Mutua Enginyers La Mútua dels Enginyers ofereix facilitats en els pagaments als seus mutualistes per la Covid-19. (ampliar)

Agenda

universalicons_set34
2/juny/2020 Webinar - Sessió informativa sobre els òrgans socials a les mutualitats

Formació en temps de la Covid-19

banner_asegurador_2 Degut a les mesures excepcionals per contenir el coronavirus i tenint en compte la situació de confinament en què molts treballadors de les mutualitats federades es troben actualment, des de la Federació de Mutualitats de Catalunya tenim a disposició de les mutualitats federades tota la formació  relacionada amb les assegurances i altres matèries, la qual  es pot trobar en el campus mutualitats.
????????????????????????? Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració) posa a disposició de les mutualitats federades webinars, fruit del conveni signat entre la Federació i aquesta escola de negocis.  https://www.eada.edu/es/actualidad/eventos
logo_fundacio Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta. (ampliar)

Assegurances


·
 Tres avantatges de l'Assegurança per a plantar cara a la crisi del coronavirus. (La Vanguardia 15/maig/2020)
· Les reserves matemàtiques de les assegurances de vida van aconseguir els 192.080 milions a 31 de març de 2020. (ampliar)
· Eficàcia de la lluita  contra el frau en assegurances en 2019. (ampliar)

 

Economia Social


· Anuari especial #Covid 19 - Impacte econòmic, laboral i organitzatiu  al Tercer Sector Social de Catalunya. (La Confederació 21/maig/2020) 

Actualitat Jurídica


·
 Publicades les esmenes presentades a la futura Llei de Distribució en el Butlletí Oficial del Congrés dels Diputats. (ampliar)
· BOE - tota la normativa actualitzada diàriament en relació a la Covid-19 Europea, Estatal y Autononòmica. (ampliar) · Brussel·les crearà un supervisor europeu per a vigilar el blanqueig de capitals. (El Economista 7/maig/2020)

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*