Newsletter 9/març/2020

dilluns 9 de març de 2020 | 55 visites

La Federació al dia

El passat 5 de març, la Federació de Mutualitats de Catalunya va oferir una sessió en webinar i presencial sobre la Llei de Distribució d’Assegurances, en la qual va impartir les novetats més significatives que introdueix la nova legislació pel que fa a la consideració de les Mutualitats i la resta d’entitats asseguradores com a distribuïdores d’assegurances. 

La presentació, que s’ha realitzat a la seu de la Federació de Mutualitats de Catalunya, ha ofert a les Mutualitats federades la possibilitat d’assistir presencialment o bé seguir-la  mitjançant webinar. El quòrum d’assistents tant presencials com en línia ha cobert les expectatives d’assistència.

Notícies publicades en la premsa:
· Aseguranza de 6/març/2020: La Federació de Mutualitats imparteix formació sobre la Llei de Distribució d'Assegurances. (ampliar)

· Bds de 9/març/2020: La Federació de Mutualitats de Catalunya imparte su sesión en webinar y presencial sobre la Ley de Distribución de Seguros. (ampliar) 
 

Activitat de les mutualitats

G194 LOGO Mutual de Conductors - últim a octubre-2018 · L'activitat "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors alerta als joves de Cervera sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit. (ampliar)
 

Agenda

universalicons_set34
10, 17, 24 i 31/març/2020 Representació del "Canvi de Marxa" de la Fundació Mutual de Conductors a diferents localitats.
20/març/2020 Mútua Granollers celebra la cinquena edició del DIA DE LA MÚTUA. (ampliar)
7 i 8/maig/2020 XV Encuentro de Mutualidades de Previsión Social a Sevilla.

 

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats. www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats.
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador.
?????????????????????????

·
Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.

Assegurances


·
 Els ciberriescs impacten en les organitzacions en àrees que no sempre es tenen en compte. (Füture 5/març/2020) · La tecnologia blockchain mourà més de 1.400 milions de dòlars en el mercat assegurador (Füture  2/març/2020)
· Les inversions del sector assegurador van aconseguir els 319.750 milions d'euros a desembre de 2019. (ampliar) 

Economia


·  
Els inversors pressionen al BCE perquè baixi tipus després de la retallada de la Fed. (Expansión 5/març/2020)

Economia Social


· Economia social: com generar impacte social positiu. (aracoop 27/febrer/2020)

Actualitat Jurídica


·
 Criteri 2/2020 que emet la Direcció General d'Ordenació de la Seguretat Social per la qual s'estableix que es considerarà derivat de malaltia com a conseqüència del virus SARS-CoV-2. (ampliar)
· Ordre VEH/21/2020, de 26 de febrer, per la qual es fixa l'horari d'atenció a la ciutadania de les oficines d'atenció ciutadana i de les oficines de registre per a la presentació de documents en el Registre electrònic de l'Administració de la Generalitat, i es dona publicitat a l'horari de les oficines de registre de les universitats de Catalunya habilitades per a la presentació de documentació adreçada a l'Administració de la Generalitat, i se'n publica la relació. (ampliar) · Resolució SLT/474/2020, de 18 de febrer, per la qual s'actualitzen els estàndards d'acreditació dels centres d'atenció hospitalària aguda de Catalunya. (ampliar) · L'encarregat del 'compliance' és responsable del delicte de l'empresa si no ho denuncia. (El Economista 1/març/2020)
     

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*