Newsletter 27/gener/2020

dilluns 27 de gener de 2020 | 58 visites

Activitat de les mutualitats

G194 LOGO Mutual de Conductors - últim a octubre-2018 · L'activitat "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors alerta als joves de Cornellà de LLobregat sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit. (ampliar) 

 

Agenda

universalicons_set34
 30/gener/2020 Representació del "Canvi de Marxa" de la Fundació Mutual de Conductors a diferents localitats.

 

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats. www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats.
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador.
?????????????????????????

·
Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.

Assegurances


·
  El Gobierno ultima una batería de reformas en seguros y mercados. (Cinco días 20/gener/2020) · La transformació digital de l'assegurança s'accelera. (La Vanguardia 21/gener/2020) · Aquestes són les sis principals amenaces en ciberseguretat per a 2020. (Füture 23/gener/2020)
· Les primes d'assegurances No Vida creixen un  3,4% l'any 2019 i l'estalvi gestionat en Vida creix un 3,3%. (ampliar)

· Evolució dels rams de No Vida en 2019. (ampliar)

Economia


· La inflació se situa en el 0,8% i es manté el diferencial favorable per a Espanya respecte a la zona euro. (Premsa MinEco 15/gener/2020) · L'ecosistema 'blockchain' català es duplica en només un any i arriba als 9,5M€ de facturació, segons un estudi de la Generalitat. (Premsa GenCat.cat 21/gener/2020)

Economia social

banner twitter-04 La Federació de Mutualitats de Catalunya participa en el grup de treball motor per a l’impuls de l’Estratègia de Ciutat ESS Barcelona 2030.
· Empreses que aposten per les persones. (La Vanguardia 22/gener/2020)
· Mestres i alumnes que s’organitzen en cooperatives. (aracoop 16/gener/2020)

Aescat

logo AESCAT L’AESCAT, immersa en l’esborrany de les bases de la futura #LleiESS – Economia Social Catalunya (ampliar)

Actualitat Jurídica

·  Reial decret llei 1/2020, de 14 de gener, pel qual s'estableix la revaloració i manteniment de les pensions i prestacions públiques del sistema de Seguretat Social. (ampliar)
· Reial decret 2/2020, de 12 de gener, pel qual es reestructuren els departaments ministerials. (ampliar)

Des de mitjans del mes d'octubre de 2019, la Federació ha traslladat les seves oficines. La nova adreça és:

c/ Roger de Llúria, 119 - 4t. 2a. 08037 Barcelona

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*