Newsletter 20/gener/2020

dilluns 20 de gener de 2020 | 65 visites

   

Activitat de les mutualitats

G25 logo Montepio Girona -
· Dins dels actes del 90 aniversari de la mutualitat, Montepio Girona lliura un xec regal per comprar als comerços de la ciutat. (ampliar)
G17 logo Mutua Terrassa
· Mútua Terrassa participa en un estudi internacional sobre el risc de TEA. (ampliar)
· Mútua Terrassa
 celebra la jornada científica per abordar el son com a nou agent terapèutic. (ampliar)
G11 Logo Mútua de Granollers - últim 12.06.2019
· Mútua Granollers fa la campanya de donació de sang. (ampliar)
G194 LOGO Mutual de Conductors - últim a octubre-2018 · L'activitat "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors alerta als joves de Vilafranca del Penedès sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit. (ampliar) 

Agenda

universalicons_set34
 23/ 30/gener/2020 Representació del "Canvi de Marxa" de la Fundació Mutual de Conductors a diferents localitats.

   

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats. www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats.
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador.
?????????????????????????

·
Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.
 

Assegurances


·
  Enrique Sanz, president de la Confederació Espanyola de Mutualitats: Les Mutualitats de Previsió Social com a complent al sistema públic de pensions. (ampliar) · 2020, any crucial per a les asseguradores. (Cinco Días 19/desembre/2019) · Els ciberriscs són la principal preocupació de les empreses. (La Vanguardia 16/gener/2019) · Legislació, venda en línia i mobilitat, principals projectes en internet de les asseguradores. (ampliar)   

Economia social

banner twitter-04 La Federació de Mutualitats de Catalunya participa en el grup de treball motor per a l’impuls de l’Estratègia de Ciutat ESS Barcelona 2030.
· Tercer Sector demana a Govern que prioritzi "de debò" les polítiques socials. (La Vanguardia 12/desembre/2020) · El cooperativisme català va celebrar la gala de lliurament dels Reconeixements CoopCat 2019. (Confederació Cooperatives  de Catalunya 13/desembre/2019)
· La Mesa unitària reclama al Govern uns pressupostos en clau social i acorda la creació d'un espai estable de diàleg i negociació. (La Confederació 16/gener/2020)

· El sector social reclama al Govern uns pressupostos socials i més finançament.
(La Vanguardia 16/gener/2020)  

Aescat

logo AESCAT El 13 de gener es va reunir la Junta Directiva de AESCAT per treballar el procés de reflexió sobre l'establiment de les bases de la llei d'economia social. EOLA3GGXsAI92N_

Actualitat Jurídica

·  Brussel·les fa el primer pas cap a un salari mínim europeu. (El País 14/enero/2020) · Resolució TSF/4/2020, de 7 de gener, per la qual s'obre un nou termini per a la presentació de sol·licituds per obtenir l'adaptació que preveu la disposició addicional primera de l'Ordre TSF/219/2019, d'11 de desembre, de convocatòria per a l'acreditació d'entitats proveïdores de la Xarxa de Serveis Socials d'Atenció Pública i per a la provisió de serveis socials de l'àmbit de protecció social mitjançant la gestió delegada. (ampliar)

Des de mitjans del mes d'octubre, la Federació ha traslladat les seves oficines. La nova adreça és:

c/ Roger de Llúria, 119 - 4t. 2a. 08037 Barcelona

1 comentari a “Newsletter 20/gener/2020”. Mostra'ls tots

  1. angelsport pokale escrigué:

    Die Versandkosten können nicht berechnet werden. https://www.preisbrecher-pokale.de/angeln-

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*