Newsletter 2/desembre/2019

dilluns 2 de desembre de 2019 | 37 visites

   

6a edició de la Trobada de Mutualitats de Catalunya

2019_11_20_JC_021 Èxit de convocatòria en la 6a. Trobada de Mutualitats de Catalunya

Els dies 20 i 21 de novembre, la Federació de Mutualitats de Catalunya va celebrar a la ciutat de Terrassa la 6a. edició de la Trobada anual de Mutualitats catalanes, amb la col·laboració de Mútua de Terrassa,  com a entitat amfitriona. Van assistir-hi més de 80 persones entre representants de les mutualitats catalanes i l'ampli ventall de col·laboradors i patrocinadors que van donat suport a l'acte.

Notícies relacionades amb la 6a. Trobada publicades en premsa:


· Nació Digital, 19/11/2019:  Mútua Terrassa acull la trobada anual de mutualitats de Catalunya. (ampliar)
· Món Terrassa 19/11/2019: Mútua Terrassa acull la trobada anual de Mutualitats de Catalunya. (ampliar)
· Diari Terrassa, 21/11/2019:  Terrassa acull la jornada anual de Mutualitats de Catalunya.
(ampliar) ·  Aseguranza, 27/11/2019:  La Federació de Mutualitats de Catalunya celebra la seva sisena 'Trobada anual'. (ampliar)
· BDS, 28/11/2019:  La Federació de Mutualitats de Catalunya celebra la sisena edició de la Trobada Anual de Mutualitats de Catalunya. (ampliar)

 

Activitat de les mutualitats

G50 Logo de GrupMutuam_selloTS_baja - últim a octubre'19 . Grup Mutuam publica el Newsletter de novembre 2019. (ampliar)
G17 logo Mutua Terrassa
· La Fundació Docència i Recerca Mútua Terrassa renova el seu acord de col·laboració amb l'Obra Social "La Caixa" amb la voluntat de potenciar la recerca biomèdica i social. (ampliar) ·  Mútua Terrassa renova el seu acord de col·laboració amb l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa amb l'objectiu de continuar divulgant la importància de la pràctica esportiva. (ampliar)
· Dos professionals de l'Hospital Universitari Mútua Terrassa, reconegut pel CoMB amb un Premi a l'Excel·lència Professional. (ampliar)
G11 Logo Mútua de Granollers - últim 12.06.2019
· Mútua de Granollers organitza el primer concurs de fotografia de Nadal . (ampliar)
G10 Logo Mpio.Conductors Manresa - últim a setembre2018 (més petit)-
· Montepio de Conductors Sant Cristòfol de Manresa-Berga celebra el Conductàlia a Sant Fruitós de Bages per alertar als joves sobre els perills de les distraccions de conductors i vianants.
(ampliar)
G194 LOGO Mutual de Conductors - últim a octubre-2018
· L'activitat "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors
alerta als joves de Rubí (ampliar), de Sant Boi de Llobregat (ampliar)  i del Vendrell (ampliar) sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit. 

 

Agenda

universalicons_set34
3/desembre/2019 Representació del "Canvi de Marxa" de la Fundació Mutual de Conductors a Barcelona.
 

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats. www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats.
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador.
?????????????????????????

·
Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.
 

Assegurances


·
  Nou de cada deu asseguradores no assumeix més riscos per les restriccions reguladores. (La Vanguardia 25/novembre/2019) · Nous serveis asseguradors per a la mobilitat. (Füture 27/novembre/2019)
· Fitch veu fortalesa en l'assegurança espanyola i possibilitats que creixi més. (Invertia 28/novembre/2019) · Abús de les asseguradores britàniques. (El Economista 18/novembre/2019)
   

Economia

· Foment del Treball: la UE necessita un govern fort que garanteixi els valors europeus. (La Vanguardia 27/novembrre/2019) · La CNMV impulsa les finances sostenibles amb un espai destacat en el seu web. (FundsPeople 27/novembre/2019)

 

Economia social

· El tercer sector exigeix pactes i pressupostos: "És de justícia". (El Periódico 28/novembre/2019)
·
 Enllaç al butlletí de novembre 2019 :
Logo BUTLLETÍ ECONOMIA SOCIAL I SOL. AJUNTAMENT BCN Logo BUTLLETÍ LA CONFEDERACIÓ -
    

Des de mitjans del mes d'octubre, la Federació ha traslladat les seves oficines. La nova adreça és:

c/ Roger de Llúria, 119 - 4t. 2a. 08037 Barcelona

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*