Newsletter 18/novembre/2019

dilluns 18 de novembre de 2019 | 63 visites

6a edició de la Trobada de Mutualitats de Catalunya

Els dies 20 i 21 de novembre de 2019, la Federació de Mutualitats celebrarà a la ciutat de Terrassa, la 6ª edició de la Trobada de Mutualitats de Catalunya, coorganitzada per l’entitat amfitriona Mútua de Terrassa, MPS a Prima Fixa,

 

La Federació al dia

brandn-2 Estratègia d'imatge corporativa La Federació de Mutualitats de Catalunya ha donat sortida a l'anunci d'encàrrecs per a la prestació de serveis amb motiu de, entre d'altres,  canviar la seva imatge corporativa amb un canvi de logotip i una nova pagìna web.  (ampliar)

 

Activitat de les mutualitats

G3 Previsora General, nou logo octubre'19___150
· Previsora General celebra la 10a Trobada de Mediadors en el Col·legi de València. (ampliar)
G50 Logo de GrupMutuam_selloTS_baja - últim a octubre'19 . Grup Mutuam celebra amb rècord d'assistència la 14 Jornada Sociosanitària per abordar els trastorns del son en les persones grans. (ampliar)
G17 logo Mutua Terrassa
· Mútua Terrassa celebra la Jornada "La servitització com a estratègia d'economia circular i impuls competitiu a la indústria". (ampliar) · Mútua Terrassa celebra la 7a edició del Congrés Internacional en el tractament de les metàstasis. (ampliar)
G11 Logo Mútua de Granollers - últim 12.06.2019 · Mútua de Granollers posa en funcionament una nova unitat d'accidents de trànsit "Utram". (ampliar)
G194 LOGO Mutual de Conductors - últim a octubre-2018
· L'activitat "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors
alerta als joves de Vilanova i la Geltrú sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit. (ampliar)

   

Agenda

universalicons_set34
 
20 i 21/novembre/2019 La Federació de Mutualitats celebra la 6a Trobada de Mutualitats de Catalunya.
19,20,26/novembre/2019 Representació del "Canvi de Marxa" de la Fundació Mutual de Conductors a diferents localitats.
 

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats. www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats.
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador.
?????????????????????????

·
Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.
 

Assegurances


·
  Ni plans de pensions ni fons d'inversió: les altres alternatives d'estalvi per a la jubilació. (El Economista 10/novembre/2019)
· Les reserves matemàtiques de les assegurances de vida van aconseguir els 194.571 milions a 30 de setembre de 2019. (ampliar)
· Evolució dels rams de No Vida a setembre de 2019. (ampliar)
 

Economia

· L’IPC es manté en el 0,3% a l’octubre a Catalunya. (L'Econòmic 14/novembre/2019)  

Economia social

·  Enllaç al butlletí d'octubre 2019 :
 
   Logo BUTLLETÍ TERCER SECTOR.CAT

Actualitat Jurídica


· Ordre TSF/194/2019, de 29 d'octubre, per la qual s'actualitzen el cost de referència, el mòdul social i el copagament de les prestacions no gratuïtes, de la cartera de serveis socials per a l'exercici 2019. (ampliar)

· Espanya i altres cinc països proposen una autoritat europea contra el blanqueig de capitals. (El País 9/novembre/2019)
 

La Federació ha traslladat les seves oficines. La nova adreça és:

c/ Roger de Llúria, 119 - 4t. 2a. 08037 Barcelona

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*