Newsletter 11/novembre/2019

dilluns 11 de novembre de 2019 | 72 visites

6a edició de la Trobada de Mutualitats de Catalunya

Els dies 20 i 21 de novembre de 2019, la Federació de Mutualitats celebrarà a la ciutat de Terrassa, la 6ª edició de la Trobada de Mutualitats de Catalunya, coorganitzada per l’entitat amfitriona Mútua de Terrassa, MPS a Prima Fixa,

 

La Federació al dia

brandn-2 Estratègia d'imatge corporativa La Federació de Mutualitats de Catalunya ha donat sortida a l'anunci d'encàrrecs per a la prestació de serveis amb motiu de, entre d'altres,  canviar la seva imatge corporativa amb un canvi de logotip i una nova pagìna web.  (ampliar)

 

Activitat de les mutualitats

G3 Previsora General, nou logo octubre'19___150
· Previsora General celebra a Madrid el seu III Fòrum d'Assegurances Personals.  (ampliar)
G17 logo Mutua Terrassa
· Mútua Terrassa celebra la conferència del cicle "Dijous de Mútua" sobre "Com actuar davant d'una aturada cardíaca". (ampliar)
G10 Logo Mpio.Conductors Manresa - últim a setembre2018 (més petit)-
· El Montepio de Conductors de Manresa entrega a la Fundació Althaia els diners recollits en la festa de Sant Cristòfol. (ampliar)
G194 LOGO Mutual de Conductors - últim a octubre-2018
· L'activitat "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors
alerta als joves de Lleida sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit. (ampliar)

   

Agenda

universalicons_set34
13/novembre/2019 Grup Mutuam celebra la 14 Jornada Sociosanitària sobre "Els trastorns del son en les persones grans". (ampliar)
20 i 21/novembre/2019 La Federació de Mutualitats celebra la 6a Trobada de Mutualitats de Catalunya.
14,19,20,26/novembre/2019 Representació del "Canvi de Marxa" de la Fundació Mutual de Conductors a diferents localitats.
   

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats. www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats.
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador.
?????????????????????????

·
Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.
 

Assegurances


·
 Espanya es cola en el ‘top 20’ dels sistemes de salut més segurs del món. (Plantadoce 6/novembre/2019) · El Machine Learning i la Intel·ligència Artificial, principals tendències de TU en assegurances. (ampliar)
· DGSFP - Butlletí d'Informació trimestral de Plans i Fons de Pensions, 2n. trimestre 2019.
(ampliar)  

Economia


· La pujada de l'ocupació i la baixada de l'atur mostren que l'economia de Catalunya es dinàmica i amb capacitat de creixement. (Premsa GenCat.cat 24/octubre/2019)

·

Economia social


·
 Nova edició de l'Informe del Mercat Social Català. (XES 25/octubre/2019)

Salut

· Salut i Treball, Afers Socials i Famílies presenten la nova Carta del voluntariat en l'àmbit de la salut. (Premsa GenCat.cat 7/novembre/2019)

Actualitat jurídica

· Resolució SLT/2777/2019, de 15 d'octubre, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions per al finançament a entitats privades sense afany de lucre que realitzin actuacions en l'àmbit de la salut per al foment de la salut i el suport als pacients i a les famílies, durant l'any 2019, amb fons provinents d'herències intestades a favor de la Generalitat de Catalunya (ref. BDNS 479286). (ampliar)
 

La Federació ha traslladat les seves oficines. La nova adreça és:

c/ Roger de Llúria, 119 - 4t. 2a. 08037 Barcelona

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*