Newsletter 30/setembre/2019

dilluns 30 de setembre de 2019 | 72 visites

La Federació al dia

La Federació de Mutualitats va assistir el passat 27 de setembre a la reunió convocada per la Confederación Española de Mutualidades per analitzar l'impacte de les noves taules de mortalitat en el conjunt de les mutualitats, que permeti donar una visió global i unes conclusions sectorials del règim transitori d'adaptació a aquestes.

Activitat de les mutualitats

Logo MÚTUA TERRASSA G17
· Mútua Terrassa celebra la conferència "Com podem alleujar el mal d'esquena?", dins del cicle de "Dijous de Mútua". (ampliar)
· Mútua Terrassa
 va organitzar una sessió sobre l'ètica  en l'àmbit de la investigació. (ampliar) 
 

Agenda

universalicons_set34
3, 10, 17, 24 i 29/octubre/2019   Representació del "Canvi de Marxa" de la Fundació Mutual de Conductors a diferents localitats.

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats. 
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
 Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
 Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.
 

Assegurances


·
 Els clients són la força  disruptiva de la indústria de les assegurances. (Füture 23/setembre/2019) · Pimes cap a la internacionalització: haurien de contractar una assegurança?. (CincoDías 23/setembre/2019)
· Això és el que pots aprendre de la selecció espanyola de bàsquet perquè triomfi el teu negoci·  Article on el Dr. Ceferí Soler opina (Abc 24/setembre/2019)
· Les primes d'assegurances augmenten un 6% a nivell mundial en el segon trimestre. (La Vanguardia 26/setembre/2019) · El negoci europeu de les ciberassegurances ronda els 295 milions. (Expansión 26/setembre/2019)
· DGSFP. Guia de bones pràctiques per a l'Aplicació del Barem d'Autos.  (ampliar) 

Economia

· El sector serveis retalla el seu superàvit un 4,5% en el segon trimestre fins als 5.274 milions. (Expansión 25/setembre/2019)

Economia social


·
  A la FESC, reflexionem sobre el Mercat Social!. (Xes.cat 23/setembre/2019) ·  Obrim l'etapa de consolidació per fer irreversible el rol de l'ESS a la ciutat. (Economia Social i Solidària Bcn.cat 23/setembre/2019)
· Arrenca l'apadrinament cooperatiu. (Cooperatives de Treball 26/setembre/2019) ·  Enllaç al butlletí de setembre 2019 :
Logo BUTLLETÍ ECONOMIA SOCIAL I SOL. AJUNTAMENT BCN

Actualitat Jurídica


·
 Tecnologia, transformació digital i signatures jurídiques: prioritat estratègica. (CincoDías 24/setembre/2019)
· Augmenta el cost laboral que paguen pimes i autònoms que empren. (CincoDías 24/setembre/2019)
·  La històrica sentència que va consagrar la responsabilitat penal de la persona jurídica als EEEUU. (SemanaEconómica 24/setembre/2019) · El Consell d'Europa demana als seus estats que combatin els "diners bruts". (La Vanguardia 25/setembre/2019)

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*