Newsletter 16/setembre/2019

dilluns 16 de setembre de 2019 | 47 visites

Activitat de les mutualitats

G186 Logo Mutua Igualadina2
· Mútua Igualadina signa un acord per patrocinar l'equip preinfantil femení del Club Bàsquet Igualada.
(ampliar)
G99 Logo Mutua Enginyers La Mútua dels Enginyers aposta per les Insurtech. (ampliar)

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats. 
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
 Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
 Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.
 

Assegurances


·
 Entrevista al Sr. Enrique Sanz, president de la Confederación Española de Mutualidades en el BDS: " Cap a una efectiva extensió de la previsió social". (ampliar) · La DGSFP busca millorar les assegurances de Protecció d'Operacions de Pagament no Autoritzades. (DGSFP 5/agost/2019) · Augmenta la inversió en insurtech de No Vida. (Füture 3/setembre/2019)
· L'assegurança se surt amb la seva: tornen a créixer les pòlisses d'estalvi amb risc. (Expansión 7/setembre/2019) · Què és el Consorci de Compensació d'Assegurances i per què és tan important?. (Huffpost 12/setembre/2019)
· Insurance Europe es reafirma que cal retardar 2 anys la IFRS 17. (ampliar)
· DGSFP - Butlletí d'Informació Trimestral d'Assegurances, primer trimestre 2019. (ampliar) 

Economia

· El mercat espera al 100% baixada de tipus en setembre a els EUA i Europa.  (El Economista 24/agost/2019)
·
 La creació d'empreses reprèn la senda a l'alça al juliol fins a un 1,6%. (Expansión 12/setembre/2019)
·  La Seguretat Social espanta a les empreses perquè regularitzin els seus contractes a temps parcial. (Expansión 13/setembre/2019)
·

AESCAT

logo AESCAT La transformació de l'economia a l'aula. El Departament d’Educació i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies conjuntament amb l’Associació Economia Social Catalunya (AESCAT) impulsem la creació d’un programa per posar en valor l’economia social i solidària i les finances ètiques a les matèries d’economia de 3r i 4t d'ESO.

 

Economia social


·
Dictamen del Comitè Econòmic i Social Europeu: "Cap a un marc jurídic europeu adaptat per a les empreses de l'economia sòcial". (CESE 12/juliol/2019)
· Programa d'acompanyament de gestió del canvi pel foment de l'equitat de gènere al tercer sector social de Catalunya. (La Confederació 5/setembre/2019)
· Acte de lliurament dels Premis La Confederació 2019.
  (La Confederació 6/setembre/2019)

 

Actualitat Jurídica


·
 Els grups d'interès exigeixen més diàleg a les empreses.  (Cinco Días 2/setembre/2019) · Outsourcing, com triar als aliats indicats?. (El Economista 13/setembre/2019)
· Decisió del Consell d'Administració de l'Autoritat Europea d'Assegurances i Pensions de Jubilació, de 23 de maig de 2019, sobre les normes internes relatives a la limitació de determinats drets dels interessats en relació amb el tractament de dades personals en el marc del funcionament de la AESPJ. (ampliar) · Llei 5/2019, del 31 de juliol, de l'Agència de Salut Pública de Catalunya i de modificació de la Llei 18/2009, del 22 d'octubre, de salut pública. (ampliar)
· Ordre SLT/169/2019, de 26 d'agost, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per al finançament a entitats privades sense afany de lucre que realitzin actuacions en l'àmbit de la salut, a càrrec dels fons provinents d'herències intestades a favor de la Generalitat de Catalunya. (ampliar)

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*