Newsletter 15/juliol/2019

dilluns 15 de juliol de 2019 | 57 visites

La Federació al dia

Fotos sessió treball nova llei 15 juliiol 2019 (2) En el marc del projecte d'Aescat d'elaborar les bases de la Llei catalana de l'economia social i solidària, avui dia 15 de juliol s'ha reunit les mutualitats catalanes per avançar en la definició de la nostra visió dels aspectes més rellevants que ha de contenir la Llei. sessió treball 2 - nova llei ESS 15 juliol 2019
   

Activitat de les mutualitats

G10 Logo Mpio.Conductors Manresa - últim a setembre2018 (més petit)-
· El Montepio de Conductors Sant Cristòfol de Manresa ha entregat els reconeixements als associats, en el marc de la festa de Sant Cristòfol. El director general de la Federació de Mutualitats, Cristóbal Sarrias, va assistir als actes de celebració.  (ampliar)
· El Montepio de Conductors Sant Cristòfol de Manresa homenatja als associats que fa 50 anys  que demostren la seva confiança a l'entitat. (ampliar)
G194 LOGO Mutual de Conductors - últim a octubre-2018
· Fundació Mutual de Conductors exposa una trentena de vehicles històrics durant la Diada de Sant Cristòfol. (ampliar)
 

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats. 
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
 Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
 Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.
 

Assegurances


·
 Una sanitat la qualitat de la qual i gestió de recursos és necessari protegir. (CincoDías 9/juliol/2019)
· Informe anual 2018 del Consorci de Compensació d'Assegurances. (ampliar)
· Un 91,5% del personal en plantilla de les asseguradores va rebre algun tipus de formació en el 2018. (ampliar)
· Els productes i serveis  de l'entitat, l'aspecte millor valorat pel corredor. (ampliar)
· El 21,2% de les primes i el 14,2% de les pòlisses de Responsabilitat Civil corresponen a la modalitat de serveis. (ampliar)· 

 

Economia

· El Govern elevarà la previsió de creixement econòmic de 2019. (Expansión 11/juliol/2019) ·  L’IPC baixa tres dècimes al juny a Catalunya i se situa en el 0,7%. (L'Econòmic 12/juliol/2019)

AESCAT

logo AESCAT Article d'opinió de Jordi Busquet, president de la Federació de Mutualitats: "La llei d'economia social i solidària, una visió compartida". (ampliar)

Economia social


·  
Enllaços als Butlletins Informatius de juny i juliol 2019:

Logo BUTLLETÍ TERCER SECTOR.CAT Logo BUTLLETÍ COOPERATIVES TREBALL

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*