Newsletter 8/juliol/2019

dilluns 8 de juliol de 2019 | 74 visites

Activitat de les mutualitats

G3 Previsora General  
· Previsora General i el Col.legi de Mediadors de València estenen la seva relació. (ampliar)
G10 Logo Mpio.Conductors Manresa - últim a setembre2018 (més petit)-
· El Montepio de Conductors de Manresa celebra la seva Assemblea General. (ampliar)
· Llorenç Juanola, reelegit president del Montepio de Conductors de Manresa. (ampliar)
   

Agenda

universalicons_set34
15/juliol/2019

Sessió de treball a FMC per a seguir avançant cap a un posicionament compartit amb les entitats d’ESS respecte a una futura  Llei catalana de l’economia social i solidària,.

 

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats. 
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
 Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
 Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.
 

Assegurances


·
 Preparats per als riscos emergents?. (CincoDías 3/julio/2019)
· DGSFP, Butlletí Trimestral dels Plans i Fons de Pensions, 1r. trimestre 2019. (ampliar)
· Eiopa publica el seu Informe d'Estabilitat Financera de juny 2019. (ampliar)
· Eiopa publica la informació tècnica sobre les corresponents estructures de tipus d'interès sense risc. (ampliar) 
· Eiopa publica la informació tècnica sobre l'ajust simètric de l'exigència de fons propis per a Solvència II. (ampliar)
· Eiopa prepara un grup d'experts en ètica digital per a l'assegurança. (ampliar)
· Insurance Europe demana canvis en la IDD amb prioritat sobre la Directiva de venda a distància. (ampliar)

 

Economia

· Les empreses s'estalvien un 13% en Societats per les pèrdues de la crisi. (CincoDías  1/juliol/2019)

AESCAT

logo AESCAT Entrevista a Joan Segarra, president de la Confederació del Tercer Sector Social de Catalunya: "La Llei de l'Economia Social i Solidària  és una oportunitat per recollir les especificitats del Tercer Sector". (ampliar)

Economia social


·  
Dictamen del Comitè Econòmic i Social Europeu Cap a un marc jurídic europeu adaptat per a les empreses de l'economia social. (ampliar)

Enllaços al Butlletí Informatiu de juliol 2019:

Logo BUTLLETÍ COOPERATIVES TREBALL    

Actualitat jurídica

· L'empresa ja controla el somni del treballador. (La Vanguardia 1/juliol/2019) · Les 'start-up' de 'compliance' busquen socis per a impulsar la seva tecnologia. (Expansión 3/juliol/2019) · Quins són els costos del ciberterrorisme per a les empreses espanyoles? (CatalunyaPress 1/juliol/2019) · Reglament Delegat (UE) 2019/981 de la Comissió, de 8 de març de 2019, pel qual es modifica el Reglament Delegat (UE) 2015/35 pel qual es completa la Directiva 2009/138/CE del Parlament Europeu i del Consell sobre l'accés a l'activitat d'assegurança i de reassegurança i el seu exercici (Solvència II). (ampliar) · Acord Gov/91/2019, de 25 de *juny, *pel *qual és crea el Pla d'atenció integrada social i sanitària (PAISS). (ampliar) · Ordre VEH/123/2019, de 20 de juny, per la qual s'aprova el model d'autoliquidació 540 de l'impost sobre els actius no productius de les persones jurídiques. (ampliar)

 

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*