Newsletter 1/juliol/2019

dilluns 1 de juliol de 2019 | 86 visites

Activitat de les mutualitats

G3 Previsora General  
· Previsora General celebra la seva Assemblea General de Mutualistes. (ampliar)
G17 logo Mutua Terrassa
·  Mútua Terrassa celebra l'Assemblea General Ordinària. (ampliar) · Mútua Terrassa celebra la 18a edició del cicle de conferències "Dijous de Mútua" amb el títol "Tiroides: mites i realitats". (ampliar) 
   

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats. 
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
 Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
 Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.
 

Assegurances


·
 El Grup Mútua Terrassa incrementa un 4% els seus ingressos. (Alimarket 27/juny/2019) · Com són les assegurances per als majors de 65 anys?. (La Vanguardia 26/juny/2019)

Economia

· Les opes del capital de risc fan tremolar al mercat. (CincoDías 23/juny/2019)

Economia social


·  
 Tercer Sector urgeix més inversió en polítiques socials davant augment pobresa. (La Vanguardia 27/juny/2019)
· Ja està la revista .COOP a punt. (Cooperatives de Treball de Catalunya 21/juny/2019)
· #CoopsDay: 6/juliol Dia Internacional de les Cooperatives. (ampliar)

Enllaços al Butlletí Informatiu de juny 2019:

Logo BUTLLETÍ ECONOMIA SOCIAL I SOL. AJUNTAMENT BCN Logo BUTLLETÍ LA CONFEDERACIÓ -

Plans de Pensions

· El nostre estalvi ens allunya d'Europa. (CincoDías 20/juny/2019) 

Actualitat jurídica

· Resolució VEH/1656/2019, de 14 de juny, per la qual s'aproven els models d'informació quantitativa trimestral i anual que han de trametre les entitats asseguradores de l'àmbit competencial català. (ampliar) · Ordre TMS/667/2019, de 5 de juny, per la qual es crea l'Observatori per a la lluita contra el frau a la Seguretat Social. (ampliar)
· Tres de quatre entitats del sector financer compten ja amb un canal de denúncies. (CincoDías 27/juny/2019) · Els avantatges de la norma UNE sobre riscos fiscals. (CincoDías 26/juny/2019)

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*