Newsletter 25/juny/2019

Dimarts 25 de juny de 2019 | 90 visites

 

                                                     Ja hem arribat al Newsletter núm. 200!!

La Federació al dia

En el marc de les trobades periòdiques entre la Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor de la Generalitat i la Federació, el dia 20 de juny es van reunió el director general, Sr. Josep Mª Sánchez, el sub-director general d'Entitats de Crèdit, Asseguradores i Mediadors, Sr.Xavier Erbàs, i el cap de la Inspecció Finacera, Sr. Pau Benito, amb el president de la Federació, Sr. Jordi Busquet, i el director general, Sr. Cristóbal Sarrias, per tractar de l’actualitat del sector i de temes d’interès per a les mutualitats catalanes. A la reunió es va constatar la bona salut de les mutualitats catalanes. 

Activitat de les mutualitats

G3 Previsora General
· Èxit d'assistència en el VI Simposi Anual de  Previsora General organitzat en el Col·legi de Mediadors de Múrcia. (ampliar)
 

Agenda

universalicons_set34
4/juliol/2019

Sessió de treball a FMC per a seguir avançant cap a un posicionament compartit amb les entitats d’ESS respecte a una futura  Llei catalana de l’economia social i solidària,.

 

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats. 
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
 Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
 Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.
 

Assegurances


·
 "El sector assegurances reforça la seva posició online", destancant Previsora General com l'entitat que millor servei presta a través de la seva web. (CapitalMadrid 18/juny/2019) · Protecció de dades: l'assegurança europea identifica les tares de les noves regles. (Expansión 15/juny/2019)
· Moody's alerta a l'assegurança europea sobre els riscos immediats de l'aposta per actius ilíquidos. (Expansión 16/juny/2019)
· La UE publica el Reglament de reforma de la fórmula estàndard de Solvència II. (ampliar)
· Eiopa, Informe Anual 2018. (ampliar)
· El 65,1% de les pòlisses de decessos usen primes anivellades. (ampliar) 

Economia

· Quan la Xina desperti, el món tremolarà. (CincoDías 16/juny/2019)

AESCAT

logo AESCAT Un debat ric sobre la Llei d'Economia Social i Solidària, article d'opinió elaborat pel Consell Rector de la Confederació de Cooperatives de Catalunya. (ampliar)

Economia social


·  
 Més de cent vint-i-cinc aparicions en premsa del programa d’Economia Social i la Xarxa d’Ateneus Cooperatius. (aracoop 14/juny/2019)

Actualitat jurídica

· El ‘web scraping’ i la protecció de dades. (CincoDías 17/juny/2019) · Objectiu: regular la mobilitat laboral a la UE. (CincoDías 20/juny/2019) · Ordre TSF/116/2019, de 7 de juny, per la qual s'estableix el calendari oficial de festes laborals a Catalunya per a l'any 2020.  (ampliar)
· Ordre TSF/117/2019, de 7 de juny, de modificació de l'Ordre TSF/225/2018, de 21 de desembre, per la qual s'estableix el calendari de festes locals a la Comunitat Autònoma de Catalunya per a l'any 2019. (ampliar)

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*