Newsletter 11/juny/2019

Dimarts 11 de juny de 2019 | 44 visites

La Federació al dia

Notes de premsa publicades en relació a l'Assemblea General de la Federació de Mutualitats celebrada el passat  30 de maig i la renovació de Jordi Busquet com a president, :


· Jordi Busquet continuarà en la presidència de la Federació de Mutualitats de Catalunya. (Aseguranza 3/juny/2019)
· Jordi Busquet repeteix com a president de la Federació de Mutualitats de Catalunya. (BDS 4/juny/2019)
· Jordi Busquet continuarà en la presidència de la Federació de Mutualitats de Catalunya. (Carta del Seguro 4/juny/2019)
· Jordi Busquet repeteix com a president de la Federació de Mutualitats de Catalunya. (Inese 4/juny/2019)
· Les mutualitats catalanes aconsegueixen l'any passat un superàvit de solvència del 234%. (Inese 5/juny/2019)
· Les mutualitats catalanes aconsegueixen l'any passat un superàvit de solvència del 234%. (Bds 5/juny/2019)

Activitat de les mutualitats

G10 Logo Mpio.Conductors Manresa - últim a setembre2018 (més petit)-
· Èxit de participació a la jornada del Montepio de Conductors de Manresa per a la investigació del càncer infantil.
(ampliar)
G17 logo Mutua Terrassa
· Mútua Terrassa, el servei de neurologia lidera un estudi internacional. (ampliar)
 

Agenda

universalicons_set34
14/juny/2019

Sessió de treball a FMC sobre la Funció de Verificació del Compliment: novetats 2019. Model de Prevenció de Delictes.

 

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats. 
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
 Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
 Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.
 

Assegurances


·
 L'assegurança posa en valor el seu compromís amb la societat. (CapitalMadrid 4/juny/2019) · Els metges europeus demanen eliminar la negligència mèdica del codi penal. (Redacción Médica 3/juny/2019)

Economia

· Europa dóna aire a la banca: la regulació massa complexa suposa un risc sistèmic. (Expansión 6/juny/2019) · Les cotitzades espanyoles ja no hauran de publicar els seus resultats cada tres mesos.  (El Confidencial 28/maig/2019)

AESCAT

logo AESCAT El 3 de juny s'ha reunit la Junta Directiva d'AESCAT, de la que forma part la Federació de Mutualitats de Catalunya,  per tractar temes d'interès de l'economia social de Catalunya, com ara la futura Llei d'ES i l'Observatori de l'ES, entre d'altres.

Economia social


·  
Dictamen del Comitè Econòmic i Social Europeu sobre "La Contribució de les Empreses de l'Economia Social a una Europa més cohesionada i democràtica". (Unió Europea 15/maig/2019)
· Foment constitueix una mesa tècnica amb la plataforma Tercer Sector per a impulsar l'habitatge social. (La Vanguardia 6/juny/2019)

· Enllaços als Butlletins Informatius de juny 2019:

LOGO_XES1 Logo BUTLLETÍ TERCER SECTOR.CAT Logo BUTLLETÍ COOPERATIVES TREBALL

Plans de Pensions

· El Tribunal de Comptes demana que el dèficit de les pensions es pagui amb impostos. (El País 3/juny/2019)

Actualitat jurídica


· El BOE publica la revisió salarial i taules salarials definitives per a 2018 i provisionals per a 2019 del Conveni col·lectiu d'Assegurances. (ampliar) · Resolució de 22 de maig de 2019, de la Direcció General dels Registres i del Notariat, per la qual s'aprova el nou model per a la presentació en el Registre Mercantil dels comptes anuals consolidats dels subjectes obligats a la seva publicació. (ampliar)

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*