Newsletter 20/maig/2019

dilluns 20 de maig de 2019 | 43 visites

 

La Federació al dia

FOTO IMG_20190513_140534 -- Dins del marc del programa de formació per a directius de Mutualitats, el passat 13 de maig es va dur a terme una jornada de formació entre la Federació de Mutualitats i l'escola de negocis EADA en la qual es va abordar els  temes de  "Governança Democràtica"  i  "Lideratge Autèntic". 
      ?????????????????????????
LOGO FEDERACIO IMPREMPTA
 

Activitat de les mutualitats

Logo MÚTUA TERRASSA G17
·
Mútua Terrassa celebra el 25è Premi d'nfermeria. (ampliar)
·
Mútua Terrassa organitza la jornada científica del Servei d'Obstetrícia i Ginecologia. (ampliar)
G10 Logo Mpio.Conductors Manresa - últim a setembre2018 (més petit)-
· Entrevista a Ramon Baraldes, director general del Montepio de Conductors de Manresa: la reforma del Codi Penal endureix les sancions i penes de presó per als causants dels delictes viaris greus. (ampliar)
G194 LOGO Mutual de Conductors - últim a octubre-2018
·
 
L'activitat "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors alerta als joves de Sant Cugat sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit.  (ampliar)

 

Agenda

universalicons_set34
23 i 24/maig/2019 XIV Trobada de Mutualitats de Previsió Social a Madrid 
30/maig/2019  Assemblea General de la Federació de Mutualitats de Catalunya
23 i 28/maig/2019 Representació del "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors a diferents localitats
 

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats. 
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
 Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
 Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.
 

Assegurances

· Més 2,5 milions de catalans tenien una assegurança de salut privat en 2018. (La Vanguardia 13/maig/2019) · Co-creiem: asseguradores i clients tenen l'oportunitat de desenvolupar els productes i serveis dels Cobots. (Füture 13/maig/2019)
· Més de 28.700 persones transformen el seu patrimoni en rendes vitalícies. (Expansión 14/maig/2019)
· Què farem vivint fins als 100 anys?. (La Vanguardia 14/maig/2019)
· Les asseguradores tenen l'oportunitat de ser tendència i convertir-se en socis proactius. (Füture 14/maig/2019) · La bona rendibilitat de les ciberassegurances pot tenir “pertorbacions significatives” en un mercat encara immadur. (Fütur 16/maig/2019) · Les asseguradores estan menys preparades per al canvi que els seus clients. (Füture 16/maig/2019) · El paper del blockchain en la indústria de l'assegurança. (muypymes 16/maig/2019)

Economia social


·  El Govern referma el compromís amb el Tercer Sector per desenvolupar la Llei de Concertació Social. (La Confederació 15/maig/2019)

· La Confederació presenta l'Anuari d'Ocupació del Tercer Sector Social  de Barcelona 2018. (La Confederació 15/maig/2019)
· CEPES presenta les propostes per a les eleccions al Parlament Europeu en Economia Social
. (ampliar)

Salut


· Salut inverteix 30 milions d'euros per millorar els CAP de Catalunya. (Premsa GenCat.cat 16/maig/2019)

Actualitat jurídica


· Reial decret llei 8/2019, de 8 de març, de Mesures Urgents de Protecció Social i de Lluita contra la Precarietat Laboral en la Jornada de Treball, s'ha publicat per part del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, en data 13 de maig, la Guia sobre Registre de Jornada. (veure Guia sobre el Registre de Jornada)

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*