Newsletter 13/maig/2019

dilluns 13 de maig de 2019 | 45 visites

 

Activitat de les mutualitats

G3 Previsora General
· Previsora General i el Col·legi de Mediadors de Múrcia renoven el seu acord de col·laboració. (ampliar)
G25 logo Montepio Girona -
· Montepio Girona
 participa en  la Fira de la Santa Creu de Figueres.
(ampliar)
Logo MÚTUA TERRASSA G17
·
La unitat de treball de Mútua Terrassa celebra mig segle de vida amb un acte de commemoració. (ampliar)
·
Mútua Terrassa organitza la I reunió d'Andrologia Reproductiva per ginecòlegs. (ampliar)
G11 Logo Mútua de Granollers
· Mútua Granollers
 patrocina el concert "El Viatge del Destí". (ampliar)
G10 Logo Mpio.Conductors Manresa - últim a setembre2018 (més petit)- ·El Montepio de Conductors de Manresa fa una crida a comprar la samarreta de "Fem el camí al teu costat" i convertir la Catalunya Central en un mar de color corall. (ampliar)
· El Montepio de Conductors de Manresa participa en el Dia de les Esquadres a Solsona. (ampliar)
· La proposta del Montepio de Conductors de Manresa per millorar la seguretat viària a Manresa, escollida als pressupostos participatius de la ciuta
t. (ampliar)
G194 LOGO Mutual de Conductors - últim a octubre-2018
·
 
L'activitat "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors alerta als joves de Barcelona (ampliar) i Gavà (ampliar) sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit. 
 

Agenda

universalicons_set34
????????????????????????? 13 de maig de 2019  Jornada de formació entre la FMC i EADA, Escola de Negocis,: "Lideratge autèntic vinculat als valors de la Governança" LOGO FEDERACIO IMPREMPTA
 
16, 23 i 28/maig/2019 Representació del "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors a diferents localitats.
   

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats. 
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
 Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
 Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.
 

Assegurances

· Assegurances: un autèntic exercici de '*big data'. (CapitalMadrid 7/maig/2019) · L'assegurança es fa fort en la gestió de l'estalvi. (Finanzas 10/maig/2019) · Les asseguradores promouen un grau universitari per a atreure més talent. (La Vanguardia 9/maig/2019)
· L'assegurança aprèn sobre el Big Data Analytics amb marcs de governança  sòlids per a mitigar els riscos. (ampliar)
· Eiopa demana que les finances sostenibles  s'incloguin en Solvència II i la IDD. (ampliar)

Aescat

logo AESCAT La Federació de Mutualitats i la resta d'organitzacions que agrupen les principals plataformes de representació de l'Economia Social i Solidària de Catalunya, vam assistir el passat 7 de maig del 2019 a la taula rodona organitzada per Aescat, amb els respresentants de les candidatures a les eleccions municipals de Barcelona on es van plantejar les propostes i mesures per al reconeixement, enfortiment i foment de l'Economia Social i Solidària a la ciutat.  IMG_20190507_170854
 

Economia social


·  Barcelona posa en marxa una campanya d'ajudes per a l'economia de proximitat, social i solidària. (La Vanguardia 5/maig/2019)
· Més de vuitanta aparicions en premsa del programa d'Economia Social i la Xarxa d'Ateneus Cooperatius. (aracoop 6/maig/2019)

·
 Enllaços al Butlletí Informatiu d'abril 2019: Logo BUTLLETÍ COOPERATIVES TREBALL

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*