Newsletter 6/maig/2019

dilluns 6 de maig de 2019 | 103 visites

 

La Federació al dia

En el marc de les sessions formatives que organitza la Federació per a Juntes Directives i directius de mutualitats sobre Solvència II, el director general de la Federació, Cristóbal Sarrias, ha impartit el Curs de la  Funció d'Auditoria Interna per a Juntes Directives de mutualitats de previsió social a la seu de la Mutualitat de Terrassa.

Activitat de les mutualitats

G186 Logo Mutua Igualadina2
· Mútua Igualadina
col·labora amb l'Associació de l'Esclerosi Múltiple de l'Anoia
. (ampliar)
G11 Logo Mútua de Granollers
· Mútua Granollers
organitza la II Edició del Torneig 3x3 de bàsquet de la Mútua Kids
. (ampliar)
Logo MÚTUA TERRASSA G17
· Mútua Terrassa
 celebra la  conferència sobre prevenció d’infeccions. (ampliar) 
G194 LOGO Mutual de Conductors - últim a octubre-2018
·
 Fundació Mutual de Conductors patrocina un Festival d'Escacs a Barcelona. (ampliar)
 

Agenda

universalicons_set34
????????????????????????? 13 de maig de 2019  Jornada de formació entre la FMC i EADA, Escola de Negocis,: "Lideratge autèntic vinculat als valors de la Governança"
S’impartirà una xerrada sobre la Governança democràtica i es treballarà l’Auto-lideratge i el Lideratge Autèntic com a elements congruents amb la mateixa. 
LOGO FEDERACIO IMPREMPTA
 
6, 8, 16, 23 i 28/maig/2019 Representació del "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors a diferents localitats.
   

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats. 
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
 Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
 Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.
 

Assegurances

· Nou repte per a les asseguradores europees. (El País 29/abril/2019)
· Les companyies americanes esperen un ciberatac aquest any. (La Vanguardia 29/abril/2019)
· Eiopa publica el seu informe d'activitat i fixa les prioritats per al 2019. (ampliar)

Economia

· El Banc d'Espanya advoca per cedir part dels seus poders a la CNMV. (Cinco días 1/maig/2019)
· Des de la Xarxa d'Economia Solidària  s'inicia la campanya de Balanç Social, l'eina d'avaluació i mesura d'impacte de l'ESS de referència a Catalunya. (ampliar)

Aescat

logo AESCAT

AESCAT,  organització que agrupa les principals plataformes de representació de les diferents famílies de l’Economia Social i Solidària de Catalunya (la Confederació de Cooperatives de Catalunya, la Taula d’En­titats del Tercer Sector Social de Catalunya, la Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, la Federació de Mutualitats de Catalunya i la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya), organitza el dimarts 7 de maig del 2019 una taula rodona amb amb representants de les candidatures a les eleccions municipals de Barcelona: propostes i mesu­res per al reconeixement, enfortiment i foment de l’Econo­mia Social i Solidària a la ciutat.

 

Economia social


·  La Taula del Tercer Sector de Catalunya demana un salari mínim per a tota Europa. (La Vanguardia 2/maig/2019)
·
 Enllaços al Butlletí Informatiu d'abril 2019:

Logo BUTLLETÍ TERCER SECTOR.CAT Logo BUTLLETÍ LA CONFEDERACIÓ -
 

Actualitat Jurídica


· Ordre PCI/487/2019, de 26 d'abril, per la qual es publica l'Estratègia Nacional de Ciberseguretat 2019, aprovada pel Consell de Seguretat Nacional. (ampliar)
· Ordre SCB/480/2019, de 26 d'abril, per la qual es modifiquen els annexos I, III i VI del Reial decret 1030/2006, de 15 de setembre, pel qual s'estableix la cartera de serveis comuns del Sistema Nacional de Salut i el procediment per a la seva actualització. (ampliar)

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*