Newsletter 15/abril/2019

dilluns 15 de abril de 2019 | 102 visites

 

La Federació al dia

La Federació de Mutualitats va assistir a la Reunió de contrast del procés de creació de l'Estratègia de Ciutat per l'Economia Social i Solidària, convocada per l'Ajuntament de Barcelona per a donar impuls al foment i enfortiment de l'ESS.

Activitat de les mutualitats

G3 Previsora General Previsora General i el Col.legi de Mediadors d'Albacete renoven la seva col.laboració. (ampliar)
G25 logo Montepio Girona - Montepio Girona ha col·laborat en l'acte de la 1a. Jornada d'Esports i Salut. (ampliar)
G194 LOGO Mutual de Conductors - últim a octubre-2018 L'activitat "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors alerta als joves de Terrassa sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit. (ampliar)
G50 logo-grupMutuam_alta Els EAR de Mutuam, referents en innovació i bones pràctiques segons l'ACT@SCale  (ampliar)
 

Agenda

universalicons_set34
25/abril/2019 Representació del "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors a diferents localitats.
13/maig/2019 Jornada de formació FMC i EADA "Lideratge Autèntic vinculat als valors de la Governança Democràtica"

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats. 
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
 Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
 Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.

Assegurances

· Les assegurances entre el sector que més utilitza el servei d'atenció al client  (ampliar)
· La disciplina en la subscripció i la "modesta" pujades en preus, claus per a mantenir la rendibilitat en No Vida (ampliar) · Anticipant la directiva IDD. Un nou compromís sectorial cap als consumidors (ampliar)
· Cuantas veces vamos al médico de cabecera al año? (ampliar)
· EIOPA demana l'aplicació consistent del principi de proporcionalitat per a la supervisió del requisit de capital de solvència (ampliar)

 

Economia


· La Seguretat Social destina 155 milions a premiar a 123.000 empreses per baixa sinistralitat  (ampliar)
· L'INE confirma l'avançament de l'1,3% de l'IPC en març pel preu de l'energia  (ampliar)
 

Aescat

logo AESCAT Article d’opinió de Joan Segarra, president de La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya i secretari de la Junta Directiva de l’Associació Economia Social CatalunyaUna oportunitat pel reconeixement de l’Economia Social de serveis a les persones. (ampliar)
 

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*