Newsletter 1/abril/2019

dilluns 1 de abril de 2019 | 87 visites

La Federació al dia

IMG_20190327_122159 La Federació de Mutualitats de Catalunya ha organitzat la segona sessió de treball en la qual es va informar com complimentar els nous models de l'ISFS, l'IRS i de l'EIRS a les mutualitats catalanes.

· La Federació de Mutualitats de Catalunya va assistir el 25 de març a la reunió del Grup Motor per al desenvolupament de l’eina anomenada CoAgenda.   (ampliar)  

Activitat de les mutualitats

 
G3 Previsora General Previsora General organitza en el Col·legi de Madrid la Trobada anual amb els mediadors de la zona. (ampliar)
Logo Mútua Penedès Mútua Penedès celebra l'acte d'entrega dels premis  del VIII Concurs de Dibuix. (ampliar)
Logo MÚTUA TERRASSA G17 Mútua Terrassa organitza un workshop formatiu en la tècnica quirúrgica de neuromodulació sacra. (ampliar)
G194 LOGO Mutual de Conductors - últim a octubre-2018 L'activitat "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors alerta als joves de Sant Vicenç de Castellet a sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit. (ampliar)
 

Agenda

universalicons_set34
4, 11 i 25/abril/2019 Representació del "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors a diferents localitats.

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats. 
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
 Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
 Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.

Assegurances

· Professionalitzar invesions d'organitzacions no lucratives. (Cinco Días 25/març/2019) · La CE 'esmena' Solvència II per a impulsar la inversió. (Finanzas 27/març/2019)
· El mercat europeu d'insurtech està evolucionant. (ampliar)
· El resultat del compte tècnic del sectorva aconseguir el 8,8% a desembre 2018. (ampliar) 

Economia

· La importància de la prima de creixement i com sostenir-la. (Cinco Días 22/març/2019)

Economia Social

· El tercer sector social català reclama de 600 a 900 milions més per a revertir les retallades. (La Vanguardia 28/març/2019)
·
 Enllaços als Butlletins Informatius de març 2019:
Logo BUTLLETÍ ECONOMIA SOCIAL I SOL. AJUNTAMENT BCN Logo BUTLLETÍ TERCER SECTOR.CAT Logo BUTLLETÍ LA CONFEDERACIÓ -

Actualitat jurídica

· La paradoxa del compliance. (Cinco días 25/març/2019)
· Ordre VEH/55/2019 de 21 de març, per la qual es modifica l'Ordre VEH/2019, per la qual s’aprova el model 673 de la Declaració informativa anual sobre indemnitzacions per pòlisses d’assegurances de vida susceptibles de tributar per l’impost sobre successions i donacions i s’estableixen les condicions i el procediment per a la seva presentació. (ampliar)

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*