Newsletter 25/març/2019

dilluns 25 de març de 2019 | 97 visites

La Federació al dia

 
IMG_20190320_123148 La Federació de Mutualitats de Catalunya ha organitzat una sessió de treball amb gran èxit de participació per part de les mutualitats catalanes i en la qual es va informar com complimentar els nous models de l'ISFS, l'IRS i de l'EIRS. IMG_20190320_123133
 

Activitat de les mutualitats

Logo MÚTUA TERRASSA G17 Mútua Terrassa organitza un workshop formatiu en la tècnica quirúrgica de neuromodulació sacra. (ampliar)                                
G194 LOGO Mutual de Conductors - últim a octubre-2018  · L'activitat "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors alerta als joves de La Garriga a sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit.  
 

Agenda

universalicons_set34
28/març/2019 Representació del "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors a Sant Vicenç de Castellet.

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats. 
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
 Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
 Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.

Assegurances

· Europa aplana el camí perquè les asseguradores inverteixin més en capital de risc i deute privat. (Expansión  16/març/2019)
· Mantenir els baixos tipus d'interès golpejarà els comptes  de les asseguradores de Vida. (Expansión 17/març/2019)
· La Xina, els EUA i l'Índia, els mercats amb més potencial per a les assegurances. (DirigentesDigital 18/març/2019)
·  Blockchain, una tecnologia ideal per a l'Assegurança. (Füture 21/març/2019)
· Eiopa demana informació a les asseguradores sobre garanties a llarg termini i ajustaments de volatilitat. (ampliar)
· La DGSFP ha publicat en la seva pàgina web les aplicacions de descàrrega per a l'enviament de la DEC anual corresponent a 2018. (ampliar)
· La DGSFP facilita l'aplicació de descàrrega per a remetre la DEC d'assegurances col·lectives. (ampliar) 

 

Economia

· La nova normativa aboca als assessors d'inversió a un procés de fusions. (Cinco Días 19/març/2019) ·  La Seguretat Social posa fi a la col·laboració voluntària  de les empreses en el pagament de la prestació per IT. (Finanzas 21/març/2019)   

Economia Social

· Cap al Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores. (ampliar)
·
 Rànquing de Cepes 2018: l'economia social espanyola mostra la seva fortalesa. (El Economista 19/març/2019)
 

Actualitat jurídica


·  Reial decret llei 8/2019, de 8 de març, de mesures urgents de protecció social i de lluita contra la precarietat laboral en la jornada de treball. (ampliar) · Resolució de la DGSFP per la qual es fan públiques les quanties de les indemnitzacions del sistema per a la valoració dels danys i perjudicis causats a les persones en accidents de circulació. (ampliar) 

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*