Newsletter 18/març/2019

dilluns 18 de març de 2019 | 69 visites

Activitat de les mutualitats

Logo MÚTUA TERRASSA G17 Mútua Terrassa ha celebrat la novena edició de la Jornada de Violència de Gènere.  (ampliar)                                                  
G194 LOGO Mutual de Conductors - últim a octubre-2018  · L'activitat "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors alerta als joves de Barcelona (ampliar) i  Matadepera (ampliar) a sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit.  
G11 Logo Mútua de Granollers (retallat) Mútua Granollers recapta  27.772 euros a la campanya solidària Somriures que Curen en la IV edició del Dia de la Mútua. (ampliar)    
 

Agenda

universalicons_set34
19 i 28/març/2019 Representació del "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors a diferents localitats.

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats. 
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
 Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
 Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.

Assegurances

· Les benzineres de baix cost Petroprix llancen una asseguradora. (Expansión 13/març/2019) · Article "Les pimes es recolzen en la fugida de cervells estrangera" , on el professor Ceferí Soler opina. (Expansión 13/març/2019) · Brusel·les aprova canvis en la fórmula  estàndard de Solvència II. (ampliar)
· La Previsió Social Complementària pot ser un element positiu per a la sostenibilitat dels sistemes de pensions. (ampliar)
· Distribució dels agents d'assegurances exclusius per volum de negoci en 2018. (ampliar)

Economia

· Una de cada tres gestores d'actius podria desaparèixer. (Expansión 14/març/2019)

AESCAT

logo AESCAT

El 15 d'octubre de 2018 s’ha reunit la Junta Directiva d’AESCAT, de la que forma part la Federació, en la qual es van tractar els projectes de l'Entitat especialment el projecte sobre les bases de la llei de l'economia social de Catalunya i l’Observatori ESCAT.

Economia Social


· Entrevista a Álvaro Porro: "Les institucions poden facilitar les coses, però l'economia social i solidària la fa la gent". (El Crític 4/març/2019) · Barcelona edita guies sobre plataformes digitals d'economia col·laborativa. (La Vanguardia 14/març/2019)

 

Actualitat jurídica


·  Com actuar  per a treure el millor partit a la nova llei de secrets empresarials. (El Confidencial 14/març/2019) · Modificació del Codi Penal: noves responsabilitats per a les persones jurídiques.  (Expansión 12/març/2019) · Mesures urgents per a garantia de la igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes en l'ocupació i l'ocupació. (PDF)
· ORDRE VEH/28/2019, de 15 de febrer, per la qual s'aprova el model 673 de la declaració informativa anual sobre indemnitzacions per pòlisses d'assegurances de vida susceptibles de tributar per l'impost sobre successions i donacions i s'estableixen les condicions i el procediment per a la seva presentació. (PDF)

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*