Newsletter 11/març/2019

dilluns 11 de març de 2019 | 69 visites

Activitat de les mutualitats

Logo MÚTUA TERRASSA G17
·
 Mútua Terrassa
ha impartit el curs sobre la tècnica TaTME, un procediment quirúrgic innovador. (ampliar) 
· Mútua Terrassa referent en l'aplicació de l'ecografia en la patologia del sòl pelvià. (ampliar)                                                       
G194 LOGO Mutual de Conductors - últim a octubre-2018  · L'activitat "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors alerta als joves de Tordera a sobre les causes i                conseqüències dels accidents de trànsit.  (ampliar)
 

Agenda

universalicons_set34
12, 14, 19 i 28/març/2019 Representació del "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors a diferents localitats.
15/març/2019 Mútua Granollers celebra la quarta edició d'El Dia de la Mútua(ampliar)

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats. 
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
 Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
 Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.

Assegurances


·
 No hi haurà Llei de Distribució d'Assegurances almenys fins a l'estiu del 2020. (BDS 6/març/2019) 
· El supervisor europeu obre la porta a l'obligatorietat de les ciberassegurances. (Expansión 7/març/2019)
· Eiopa actualitza les dades de l'ajustament simètric de febrer 2019. (Eiopa 7/març/2019) · Brussel·les dóna un ultimàtum a Espanya perquè adopti les noves normes sobre distribució d'assegurances. (EuropaPress 7/març/2019)
· Ciberseguretat en salut: una bretxa que costa 325 euros anuals al ciutadà. (Planta Doce 8/març/2019)
· Informe sobre l'Assegurança Europea en Xifres. (ampliar) · La CNMV actualitza el Codi de Conducta relatiu a les inversions de les entitats sense ànim de lucre. (Nota Premsa CNMV5/març/2019)

Economia

· Els països UE bloquejaran la llista de la CE d'Estats amb risc de blanqueig. (Finanzas 3/març/2019) · La prima de risc espanyola cau dels 100 punts en ple compte enrere electoral. (Cinco días 5/març/2019)

Economia Social


· Enllaços als Butlletins Informatius de febrer 2019:

Logo BUTLLETÍ ECONOMIA SOCIAL I SOL. AJUNTAMENT BCN Logo BUTLLETÍ TERCER SECTOR.CAT

Actualitat jurídica


·  Compliance' tributari i norma UNE 19602, una mica més que una declaració d'intencions?. (Expansión 5/març/2019) · Decret 43/2019, de 25 de febrer, de reestructuració del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda. (PDF)
· Oordre SLT/32/2019, de 19 de febrer, per la qual s'aprova el programa d'actuacions estacionals del Servei Català de la Salut per coordinar les diferents xarxes assistencials en relació amb el tractament de determinats tipus de pacients durant el període de 2018-2019. (PDF) ·  Llei orgànica 2/2019, d'1 de març, de modificació de la Llei orgànica 10/1995, de 23 de novembre, del Codi Penal, en matèria d'imprudència en la conducció de vehicles a motor o ciclomotor i sanció de l'abandó del lloc de l'accident. (PDF)

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*