Newsletter 4/març/2019

dilluns 4 de març de 2019 | 91 visites

La Federació al dia

En el marc de les sessions formatives que organitza la Federació per a Juntes Directives i directius de mutualitats sobre Solvència II, el director general de la Federació, Cristóbal Sarrias, ha impartit el Curs de la  Funció Acuarial per a Juntes Directives de mutualitats de previsió social a la seu de la Mutualitat Terrassa.
D0gJWJ3XQAABikp En el marc de la jornada de "Portes Obertes de l'espai innoBA", el director general de Federació de Mutualitats, Cristóbal Sarrias, va assistir a la sessió de Balanç de les accions, programes i serveis desplegats pel foment i enfortiment de l’Economia Social i  Solidària de l'Ajuntament de Barcelona. (ampliar innoBA) En el mateix espai de portes obertes, es va fer la presentació d'una demo de la Co-Agenda. (ampliar)
 

Activitat de les mutualitats

G3 Previsora General
· Previsora General i el Col·legi de Mediadors de Madrid renoven el seu acord de col·laboració.
(ampliar)
Logo MÚTUA TERRASSA G17
·
 Mútua Terrassa
ha organitzat un curs sobre prevenció i tractament de les infeccions en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. (ampliar)
G194 LOGO Mutual de Conductors - últim a octubre-2018  · L'activitat "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors alerta als joves de El Prat de Llobregat a sobre les causes i                conseqüències dels accidents de trànsit.  (ampliar)
 

Agenda

universalicons_set34
7, 12, 14, 19 i 28/març/2019 Representació del "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors a diferents localitats.
15/març/2019 Mútua Granollers celebra la quarta edició d'El Dia de la Mútua(ampliar)

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats. 
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
 Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
 Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.

Assegurances


·
 Les assegurances de Vida salden 4.700 hipoteques a l'any a Espanya després d'una defunció.  (La Vanguardia 28/febrer/2019)
· Insurance Europe considera que no són necessaris implantar més mecanismes macroprudencials. (ampliar)
· Avantprojecte de Llei per a la transformació digital del sistema financer. (ampliar)

Economia

· Més de la meitat de les empreses no cotitzades considera com a prioritat les pràctiques de Bon Govern. (La Vanguardia 27/febrer/2019) · Els països de la UE rebutgen la llista 'negra' de països amb el risc de blanqueig i finançament del terrorisme. (La Vanguardia 28/febrer/2019)

Economia Social


· Entrevista a la presidenta de la Taula d'entitats del Tercer Sector de Catalunya: "Del internet de les coses al de les persones". (El Periódico 24/febrer/2019)
· Barcelona construirà el centre de cooperativisme més gran del sud d'Europa. (La Vanguardia 28/febrer/2019)
· Impulsar el cooperativisme és impulsar la ciutat. (Premsa Bcn.Cat 28/febrer/2019)


· Enllaços als Butlletins Informatius de febrer 2019: Logo BUTLLETÍ LA CONFEDERACIÓ -

Pla de pensions


· I si el futur de les pensions són els plans privats amb gestió pública? (Cinco días 26/febrer/2019) · Brussel·les creu que pujar les pensions amb l'IPC elevarà la despesa quatre punts de PIB per a 2050. (Cinco Días 27/febrer/2019)· 

Actualitat jurídica


·  El legislador modifica el Codi Penal per a combatre la lluita contra el frau de subvencions. (Expansión 22/febrer/2019) · Resolució SLT/347/2019, de 8 de febrer, per la qual es declara la vigència de les resolucions d'acreditació d'equips d'atenció primària a Catalunya. (PDF) · Ordre VEH/28/2019, de 15 de febrer, per la qual s'aprova el model 673 de la declaració informativa anual sobre indemnitzacions per pòlisses d'assegurances de vida susceptibles de tributar per l'impost sobre successions i donacions i s'estableixen les condicions i el procediment per a la seva presentació. (ampliar) ·Llei 1/2019, de 20 de febrer, de Secrets Empresarials. (ampliar)

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*