Newsletter 11/febrer/2019

dilluns 11 de febrer de 2019 | 38 visites

 
BannerPresentacioDefinitiuPetit (correcta
Acte de presentació: "Procés per articular  la futura Llei d'Economia Social a Catalunya". Des d'AESCAT (Associació Economia Social Catalunya), de la qual la Federació de Mutualitats de Catalunya és una de les entitats impulsores, hem posat en marxa un procés participatiu per establir, un document que marqui les bases de la futura Llei d'Economia Social a Catalunya.

 

Activitat de les mutualitats

Logo MÚTUA TERRASSA G17
·
 Mútua Terrassa ha participat en una sessió al Parlament Europeu sobre seguretat dels pacients i resistències antimicrobianes.  (ampliar)
· L'Hospital Universitari de Mútua Terrassa lidera un estudi multicèntric sobre infeccions greus publicat en una prestigiosa revista internacional. (ampliar)
G194 LOGO Mutual de Conductors - últim a octubre-2018 · L'activitat "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors alerta als joves de l'Hospitalet de Llobregat a sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit. (ampliar)
   

Agenda

universalicons_set34
13, 19, 26 /febrer/2019 Representació del "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors a diferents localitats.
28/febrer/2019 Mútua Granollers celebra la Conferència sobre la Recerca de la Malaltia de l'Alzheimer. (ampliar)

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats. Com a NOVETAT s'han introduit tres cursos disponibles mitjançant l'enllaç del campus.
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.

 

Assegurances


·
 Economia frena la reforma del supervisor d'assegurances… però farà un 'llibre blanc'. (La Informació 4/febrer/2019)
· Solvència II recolza la integració dels riscs de sostenibilitat. (ampliar)
· Eiopa publica  el seu programa de treball actualitzat per al 2019. (ampliar)

· Eiopa publica l'actualització de les dades de l'ajustament simètric de gener 2019.
(Eiopa 6/febrer/2019)

Economia

· Els partícips de fons surten de renda fixa i entren en garantits i renda variable. (Expansión 3/febrer/2019) · Brussel·les anticipa una forta frenada per a l'economia de l'euro però Espanya continuarà creixent per sobre del 2% . (El Economista 7/febrer/2019)

Economia Social


· Les cooperatives, una alternativa econòmica resistent en temps de crisi. (La Vanguardia 6/febrer/2019) · Brussel·les debatrà el paper de l'economia social en el futur de la unió europea. (El Economista 3/febrer/2019)
· Coops X un treball digne: tema de la celebració del Dia Internacional de les Cooperatives pel 2019. (Confederació de Cooperatives de Catalunya 7/febrer/2019)
· Les institucions comunitàries recolzen el pla d'acció europea per a l'economia social. (El Economista 7/febrer/2019)

· Enllaços als Butlletins Informatius de febrer 2019
:

Logo BUTLLETÍ COOPERATIVES TREBALL

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*