Newsletter 8/octubre/2018

dilluns 8 de octubre de 2018 | 61 visites

 
Logo TROBADA2 La Federació de Mutualitats us informa que els dies 7 i 8 de novembre de 2018  celebrarà a Prullans de la Cerdanya la 5ª edició de la Trobada de  Mutualitats de Catalunya”, coorganitzada per l’entitat amfitriona Mútua de l’Alt Pirineu.

 

La Federació al dia

El director general de la Federació de Mutualitats, Cristóbal Sarrias, ha assistit a la desena edició del "Encuentro Mediario de Líderes del Seguro" que es va celebrar el 3 d'octubre, dedicat enguany a analitzar i debatre sobre l'impacte del envelliment de la població en el sistema sanitari espanyol, tant públic com privat i com l'augment de l'expectativa de vida genera noves necessitats per part de la població.

 

Activitat de les mutualitats

G3 Previsora General   Previsora General patrocina la Segona Edició dels Premis Antoni Carné. (ampliar)
Logo MÚTUA TERRASSA G17  Celebració de la desena jornada científica de l'Àmbit de Servei  Sociosanitari de Mútua Terrassa. (ampliar)
G186 Logo Mutua Igualadina2  XV Marató de Donació de Sang. Mútua Igualdina fa entrega de la Tv al guanyador del Sorteig. (ampliar)
 

Agenda

universalicons_set34
9, 23, 25 i 30/octubre/2018 Representació del "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors a diferents localitats. 
7 i 8/novembre/2018 V Trobada de Mutualitats Catalanes.

 

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats.
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.

 

Mutualitats i asseguradores

* Article de la Federació de Mutualitats en el "¿Quién es Quién 2018?". (Actualidad Aseguradora 10/setembre/2018)
· Les "insurtech" milloraran l'experiència de l'asseguradora amb el client. (La Vanguardia 3/octubre/2018)
· La DGSFP elabora una guia de bones pràctiques en l'assegurança de defensa jurídica. (ampliar)
· Les inversions del sector assegurador creixen  un 2,6% a juny de  2018. (ampliar)
· Les assegurances col·lectives de Salut van créixer a juny de 2018 en primes i en assegurats. (ampliar)

Economia


· Indicadors de conjuntura econòmica, octubre 2018. Evolució de l'economia catalana i el seu entorn. (Publicacions GenCat.cat)

· Taula comparativa d'indicadors recents per a Catalunya i Espanya. (Publicacions GenCat.cat)
· La prima de risc espanyola obre en 103 punts i la italiana puja a 282. (Efe notícies 5/octubre/2018) 

Economia Social

· La Taula celebra l’aprovació de la mesura del 30% dels pisos nous per a habitatge social a Barcelona. (Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya 28/setembre/2018)
· La vivenda cooperativa s'obre pas a Barcelona. (La Razón 1/octubre/2018)
· Inserjobs, un Projecte Singular que crea ocupació tancant el cicle de l’economia circular. (aracoop 1/octubre/2018) 

Actualitat jurídica


·
 El Consell de Ministres ha aprovat un Reial decret llei que modifica el text refós de la Llei de Mercat de Valors amb el qual es desenvoluparà el text de rang legal que completarà la transposició de la Directiva 2014/65 , relativa als mercats d'instruments financers, més coneguda com MIFID II. (PDF BOE) · Resolució EMC/2214/2018, de 7 de setembre, per la qual s'obre la convocatòria per a l'assignació de cofinançament procedent del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a agrupacions de tecnologies emergents per a la realització de projectes de valorització i transferència de resultats de recerca (ref. BDNS 416159). (PDF DOGC) 

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*