Newsletter 1/octubre/2018

dilluns 1 de octubre de 2018 | 79 visites

 
Logo TROBADA2 La Federació de Mutualitats us informa que els dies 7 i 8 de novembre de 2018  celebrarà a Prullans de la Cerdanya la 5ª edició de “la Trobada de  Mutualitats de Catalunya”, coorganitzada per l’entitat amfitriona Mútua de l’Alt Pirineu.

 

La Federació al dia

En el marc de les sessions formatives que organitza la Federació per a Juntes Directives i directius de mutualitats sobre Solvència II, el director general de la Federació, Cristóbal Sarrias, ha impartit el Curs de Solvència II per a Juntes Directives de mutualitats de previsió social a la seu de Mutuam i el curs sobre la Verificació de Compliment a la seu de Mútua Terrassa.

 

Activitat de les mutualitats

Logo MÚTUA TERRASSA G17   Nacions Unides atorga el màxim nivell de reconeixement al compromís social de Mútua Terrassa. (ampliar)
Logo MÚTUA TERRASSA G17  Mútua Terrassa celebra una nova edició del cicle de conferències "Dijous de Mútua" centrada en la malaltia del fetge gral. (ampliar)
G186 Logo Mutua Igualadina2  Mútua Igualadina col·labora amb el primer esdeveniment social d'Igualada "Mostra'm". (ampliar)
G194 LOGO Mutual de Conductors - últim a octubre-2018 Placa de reconeixement de la Guàrdia Urbana de Barcelona a la Fundació Mutual de Conductors. (ampliar)
G194 LOGO Mutual de Conductors - últim a octubre-2018 L'activitat "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors alerta als joves de Sant Quirze del Vallès sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit.  (ampliar)  
 

Agenda

universalicons_set34
9, 23, 25 i 30/octubre/2018 Representació del "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors a diferents localitats. 
7 i 8/novembre/2018 V Trobada de Mutualitats Catalanes.

 

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats.
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.

 

Mutualitats i asseguradores

· Espanya té la sanitat més eficient d'Europa i la tercera del món. (El Economista 20/setembre/2018)
· Solvència II ha millorat la gestió del risc i la supervisió, segons el Consorci de Compensació d'Assegurances. (Europapress 24/setembre/2018)
· Les noves assegurances de vida: sense "wearble" no hi ha cobertura. (EconomiaDigital 27/setembre/2018)

Economia

· L'IPC es manté inalterable. (L'Econòmic 28/setembre/2018)

Economia Social

· 4a edició del Fòrum Global de l'Economia Social. Bilbao, 1-3 octubre 2018. (Confederació de Cooperatives de Catalunya, 19/setembre/2018)
· L'economia social pren forma a Europa. (Dirigentes Digital 20/setembre/2018)
· Impuls a una estratègia conjunta del cooperativisme. (Cooperatives de Treball de Catalunya 26/setembre/2018)
· El Free Knowledge Institute defèn  startups col·laboratives que no acabin especulant. (Europapress 27/setembre/2018)

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*