Newsletter 25/setembre/2018

Dimarts 25 de setembre de 2018 | 66 visites

Logo TROBADA2 La Federació de Mutualitats us informa que els dies 7 i 8 de novembre de 2018  celebrarà a Prullans de la Cerdanya la 5ª edició de “la Trobada de  Mutualitats de Catalunya”, coorganitzada per l’entitat amfitriona Mútua de l’Alt Pirineu.

 

La Federació al dia

El dia 17 de setembre va tenir lloc  la jornada de formació sobre Mercats Financers, organitzada conjuntament entre la Federació de Mutualitats i Rentamarkets. El president de la Federació, Jordi Busquet,  va agrair als assistents, diversos membres de juntes directives i directius i tècnics de l’àmbit econòmic i financer de les mutualitats, la seva presència i compromís amb la formació continua. També va realitzar una especial menció al personal de Rentamarkets per la seva disponibilitat, acollida i excel·lència.

logo AESCAT El 17 de setembre  de 2018 s’ha reunit la Junta Directiva d’ESCAT, a la qual va assistir el senyor Cristóbal Sarrias, director general de la Federació, en la qual es van tractar temes d'actualitat del sector i els projectes de l'entitat.

 

Activitat de les mutualitats

G186 Logo Mutua Igualadina2    Acord entre Mútua Igualadina i  el Club Bàsquet Igualada per patrocinar un equip per a la temporada 2018-2019. (ampliar)
G176 - logo Mútua Personal La Caixa (últim)  Mútua del Personal de la Caixa trasllada les seves oficines. (ampliar)
Logo MÚTUA TERRASSA G17  Mútua Terrassa celebra una nova edició del cicle de conferències de Salut a Sant Cugat. (ampliar) 
Logo MUTUAL DE CONDUCTORS -G194
· L'activitat "
Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors alerta als joves de Lloret de Mar sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit.  (ampliar)  
Logo MPIO CONDUCTORS MANRESA llarg G-10
· Article d'opinió del director del Montepio de Conductors Sant Cristòfol de Manresa en el diari Regió7: "Digueu-me il·lús...però és possible!"
. (ampliar)
 

Agenda

universalicons_set34
26/setembre/2018 Representació del "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors a Sant Quirze del Vallès. 
7 i 8/novembre/2018 V Trobada de Mutualitats Catalanes.

 

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats.
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.

 

Mutualitats i asseguradores


· Les asseguradores augmenten el risc per obtenir més beneficis. (Expansión 18/setembre/2018)
· El sector assegurador demana més incentius fiscals per a les pensions privades. (La Vanguardia 19/setembre/2018)
· Cotitzar  a la mutualitat o a la Seguretat Social?. (Cinco días 20/setembre/2018)
· Salut incrementa la seva activitat comercial en mitjans digitals. (ampliar) 

 

Economia

· Per què va fracassar estrepitosament la hipoteca inversa a Espanya?. (Cinco días 19/setembre/2018)
· Acumular màsters i títols no és sinònim de bon gestor. (article on el professor Ceferí Soler d'Esade i altres experts qüestionen la necessitat d'omplir els CV). (Expansión 19/setembre/2018)
· Hisenda estudia rebaixar  Societats per a pimes del 25% al 23%. (Expansión 20/setembre/2018)  

Economia Social

· VI Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya. (Taula d'Entitats del Tercer Sector Social, setembre/2018)
· 4a edició del Fòrum Global de l'Economia Social. Bilbao 2018. (Confederació de Cooperatives de Catalunya, 19/setembre/2018) · Col·laboratori.ess. Espai de creació i d'intercanvi d'experiències per impulsar l'Economia Social i Solidària. (Ajuntament de Barcelona 17/agosto/2018,  edició I, edició II)

Salut

·  Alba Vergés: "Ara és el moment dels professionals; comencem ja a trobar solucions per a ells, per al sistema públic de salut i per a la ciutadania". (Premsa GenCat.cat 19/setembre/2018)

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*