Newsletter 23/juliol/2018

dilluns 23 de juliol de 2018 | 117 visites

Amb motiu de les vacances d'estiu, el proper Newsletter de la Federació serà al setembre.

La Federació al dia

En el marc de les sessions formatives que organitza la Federació per a Juntes Directives i directius de mutualitats sobre Solvència II, el director general de la Federació, Cristóbal Sarrias, ha impartit el Curs de Solvència II per a Juntes Directives de mutualitats de previsió social a la seu de Mútua Terrassa.

El dia 19 de juliol de 2018, Cálculo entitat col·laboradora de la Trobada de Mutualitats, va presentar els seus productes: e-Tica Salut, e-tica Decessos, en una sessió en la qual van ser invitades les mutualitats interessades.

 

Activitat de les mutualitats

Logo MÚTUA TERRASSA G17
·
La nova unitat de salut mental perinatal de Mútua Terrassa consolida el seu treball transversal i multidisciplinar. (ampliar)
 

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats.
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.

Mutualitats i asseguradores

* Article d'opinió Sr. Ramon Baraldés, director del Montepio de Conductors de Manresa: "1 de gener: o ens preparem o hi perdrem calés". (Regió7  14/juliol/2018) · El Gobern aprova les activitats preventives que realitzen les mútues de la Seguretat Social. (La Vanguardia 13/juliol/2018)
· El 24,2% de les primes de Responsabilitat Civil corresponen  a la modalitat de professionals
. (ampliar)
· Eiopa analitza els casos de fallida en el sector assegurador
. (ampliar)
· Butlletí d'informació trimestral de plans i fons de pensions, primer trimestre 2018.
(DGSFP)

Economia Social


· Primer apadrinament cooperatiu en marxa. (Cooperatives de Treball 16/juliol/2018)
· Impulsen programa pilot per a la igualtat de gènere en el tercer sector català. (La Vanguardia 17/juliol/2018)
· Tercer Sector Social català ha presentat avui un full de ruta per avançar decididament cap a l’equitat de gènere. (La Confederació 17/juliol/2018)
· 15 anys de defensa  dels drets socials i enfortiments de les entitats socials. (Taula tercer sector 18/juliol/2018)
·   La Taula del Tercer Sector reclama seguir lluitant pels drets socials.  (La Vanguardia 19/juliol/2018)

Internacional


· Alemanya obliga a les assegurances mèdiques a oferir per internet l'historial mèdic dels assegurats
. (Abc 18/juliol/2018)

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*