Newsletter 9/juliol/2018

dilluns 9 de juliol de 2018 | 136 visites

Activitat de les mutualitats

G3 Previsora General
·
Èxit d'assistència al V Simposi aual de Previsora General organitzat a l'escola de mediadors de Múrcia. (ampliar)
                

Agenda

universalicons_set34
9/juliol/2018      Reunió de Junta Directiva d'ESCAT                                                
19/juliol/2018     Presentació de producte  a càrrec d'experts de Cálculo entitat colaboradora de la Trobada de Mutualitats.

Pla de Formació de la FMC

logo formació contínua FMC Pla de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern. Aquest programa consta de 10 cursos d'àmbits rellevants per a les mutualitats de previsió social.
img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats.
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.

Mutualitats i asseguradores

· Catalunya creix més que Espanya en la contractació d'assegurances en línia. (El Periódico 5/juliol/2018)
· Insurance Europe publica la descripció dels drets dels consumidors segons el RPD. (ampliar)
· Industrials, la modalitat de Multirriscs que més va créixer en primes a març de 2018. (ampliar)

Economia Social

· Participem al Dia Internacional de les Cooperatives. (Cooperatives de Treball de Catalunya 2/juliol/2018)
· Conseller El Homrani: "Tenim el repte de construir l'espai normatiu de l'empresa social catalana". (aracoop 3/juliol/2018)
· Pere Aragonès destaca el compromís del Govern per reduir les desigualtats a través d'un conjunt de polítiques socials encapçalades  per la renda garantida. (Premsa GenCat.cat 5/juliol/2018) · Informe"Radiografia del Tercer Sector Social a Espanya: reptes i oportunitats en un entorn canviant". (ampliar)

Actualitat jurídica


· Quan xoquen els codis ètics o de conducta amb la Llei?. (Cinco días 2/juliol/2018)
· El suprem advoca per implantar plans de 'compliance program' per prevenir delictes dins de les empreses. (El Economista 4/juliol/2018) · Només el 22% dels responsables de TIC de les empreses està preparat per a un ciberatac. (El Empresario 4/juliol/2018) · Ordre TSF/80/2018, de 12 de juny, de modificació de l'Ordre TSF/260/2017, de 12 de desembre, per la qual s'estableix el calendari de festes locals a la Comunitat Autònoma de Catalunya per a l'any 2018. (PDF)

· Reial Decret 696/2018, de 29 de juny, pel qual s'aprova el Reglament general de la gestió financera de la Seguretat Social. (PDF)

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*