Newsletter 26/juny/2018

Dimarts 26 de juny de 2018 | 93 visites

La Federació al dia

20180621_121634

El passat 21 de juny de 2018, la Federació de Mutualitats va celebrar l'Assemblea General, on es va aprovar per unanimitat els comptes anuals i la gestió de la Junta Rectora, Es va posar de manifest la solvència de les mutualitats catalanes i la voluntat de la Federació d'impulsar polítiques per a la projecció de les mutualitats federades (ampliar).

IMG_2519 La Federació de Mutualitats de Catalunya, que forma part de les organitzacions promotores del Pacte per la reforma horària, va assitir a la presentació de l’APP de la Reforma Horària per a empreses i entitats, que va tenir lloc el 14 de juny, a la seu del Departament de Treball i Afers Socials, amb la presència del Sr. Josep Ginesta, secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies del Govern i Fabian Mohedano, promotor de la  Reforma Horària.
 

Activitat de les mutualitats

LOGO FORMATS  Article d'opinió del director del Montepio de Conductors de Manresa:  per què ensenyem "mates" i no educació viària?. (ampliar)
G17 logo Mutua Terrassa
· L'Hospital Universitari Mútua Terrassa organitza la 2a edició del curs sobre Autism Diagnostic Observational  Schedule.
(ampliar) · Mútua Terrassa celebra l' Assemblea General Ordinària. (ampliar)
 

Agenda

universalicons_set34
9/juliol/2018         Reunió de Junta Directiva d'ESCAT                                                

Pla de Formació de la FMC

img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats.
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a l'àmbit assegurador. 
 ?????????????????????????

·
Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
logo_fundacio
·
Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.

Mutualitats i asseguradores

· Vendre pòlisses ja no és suficient. (CapitalMadrid 19/juny/2018)
· El Patrimoni dels Fons de Pensions cau un -0,81% al maig. (Adn del Seguro 21/juny/2018)
· Eiopa publica el seu Informe Anual 2017. (ampliar)
· Tecnologies que tenen i tindran més impacte en el sector assegurador. (ampliar)
· El resultat del compte tècnic en el sector  va arribar al 7,6% al març del 2016. (ampliar)

Economia


·  Una pujada de tipus afectarà més a les empreses que a les famílies, segons el Banc d'Espanya. (Cinco días 20/juny/2018)

Economia Social

· 7/juliol/2018, #coopsday#:  Dia Internacional de les Cooperatives "societats sostenibles mitjançant la cooperació". (aracoop 14/juny/2018)
· La Taula del Tercer Sector reivindica la renda garantitzada davant l'augment de la pobresa. (La Vanguardia 21/juny/2018)

Plans de pensions


· El Pacte de Toledo ajorna el debat sobre com aplicar l'IPC a les pensions. (La Vanguardia 19/juny/2018)

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*