Newsletter 4/juny/2018

dilluns 4 de juny de 2018 | 87 visites

La Federació al dia


· En el marc de les sessions formatives que organitza la Federació per a Juntes Directives i directius de mutualitats sobre Solvència II, el director general de la Federació, Cristóbal Sarrias, ha impartit el Curs de Solvència II per a Juntes Directives de mutualitats de previsió social a la seu del Montepio Girona.

31.maig-18 Presentació Funció Compliment 2018 1

El passat 31 de maig'18 la Federació va celebrar la sessió de treball  en la qual es van tractar dos temes de caràcter jurídic d'interès per a les mutualitats, la Verificació del Compliment/ Prevenció de Delictes. S'exposà la planificació de la funció de verificació de compliment per a 2018, les diferents accions que s'han treballat i les actuacions que s'han de fer, així com també el seguiment dels riscos i controls. Seguidament es va presentar el model de Reglament de Prevenció de Delictes, elaborat per la Federació de Mutualitats, mostrant a les mutualitats que van assistir de la importància de comptar amb un Model de Prevenció de Delictes.

 Activitat de les mutualitats

Logo MÚTUA TERRASSA G17
· Mútua Terrassa va acollir la IV Jornada Oftalmològica del Vallès i el Bages. (ampliar)  
 

Agenda

universalicons_set34
6/juny/2018  Representació del "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors a l'Hospitalet de Llobregat.
10/juny/2018 .Mútua Granollers celebra la seva 1a edició del Torneig 3x3 de Bàsquet de la Mútua Kids. (ampliar)
 

Pla de Formació de la FMC

img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats.
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a la implementació de Solvència II a les mutualitats catalanes. 
 ?????????????????????????

·
Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
  2015-06-17_1351

· Curs d'Introducció a l'assegurança
. Format presencial  a la seu de la Federació o de la Mutualitat, segons conveniència.
 logo_fundacio

·
Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.
 

Mutualitats i asseguradores

· Les primes de les assegurances augmenten en el primer trimestre del 2018. (Efe 29/maig/2018)
· Les assegurances de Vida s'adapten al "freelance" i al "coworker". (EconomiaDigital 1/juny/2018)
· Enquesta de competències financeres. (ampliar)

Economia Social


· BizBarcelona aposta per l'ESS i impulsa la transformació social en l'activitat empresarial. (AjuntamentBcn.cat 29/maig/2018)
· El BizBarcelona obre les seves portes amb una participació de l'emprenedoria, les pimes i l'economia social. (El Nacional.cat 30/maig/2018)
· La contribució  del Tercer Sector Social de Catalunya a l'assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. (La Confederació 2/maig/2018)

Actualitat Jurídica

· Decret 3/2018, de 29 de maig, pel qual es nomenen el vicepresident del Govern i els consellers i conselleres dels departaments de la Generalitat de Catalunya. (PDF) ·  Decret 1/2018, de 19 de maig, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya. (PDF)

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*