Newsletter 30/abril/2018

dilluns 30 de abril de 2018 | 45 visites

Activitat de les mutualitats


· El Col·legi de Mediadors de Girona rep la visita institucional de  Previsora General. (ampliar)
·
El Montepio de Conductors de Manresa, amfitrió de la presentació de la Caminada solidària contra el càncer i els seus padrins de luxe. (ampliar)

· L'activitat "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors alerta als joves de Sant Adrià del Besòs sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit. (ampliar) 

Agenda


· 3, 4, 9, 10, 17, 22 i 24/maig/2018 -Representació del "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors a diferents localitats.
· Mútua Granollers
llança la campanya "No t'atabalis amb la declaració de la renda". (ampliar) * Comparteix la campanya "Parla Obertament", que es va presentar al CaixaForum, per la salut mental.  (ampliar)

Pla de Formació de la FMC

img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats.
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a la implementació de Solvència II a les mutualitats catalanes. 
 ?????????????????????????

·
Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
  2015-06-17_1351

· Curs d'Introducció a l'assegurança
. Format presencial  a la seu de la Federació o de la Mutualitat, segons conveniència.
 logo_fundacio

·
Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.
 

Mutualitats i asseguradores

· Els tipus zero i el BCE obliguen a la banca a posar en venda les seves assegurances  tòxiques. (Cinco días 23/abril/2018)
· Arrenca l'any amb una minicris de primes. (CapitalMadrid 24/abril/2018)
· Les assegurances sanitàries a Espanya viuen els seus millors anys. (El Economista 25/abril/2018)
· La prima de risc d'Espanya, en mínims en ple augment dels interessos del deute. (Expansión 25/abril/2018)
· Els nous venedors d'assegurances hauran de passar un examen de pòlisses i lleis. (Cinco días 26/abril/2018)
· Eiopa defineix les seves prioritats de supervisió. (ampliar)

Economia Social

· Consulta la Memòria 2017 de la Taula del Tercer Sector. (Taula del Tercer Sector Social de Catalunya 5/abril/2018)
· Participa al Baròmetre 2018. (Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya 24/abril/2018) · VI Congrés del Tercer Sector Social. (Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya abril/2018)
· Oberta la convocatòria de subvencions per a la promoció i el reforç de l'economia social i solidària 2018. (Ajuntament Bcn)

Salut


· Els ciutadans valoren amb notable l'atenció sanitària pública a Catalunya. (Premsa GenCat.cat 18/abril/2018)

Pla de Pensions


· El Pacte de Toledo estudia impulsar una nova via per revaloritzar les pensions amb l'IPC. (Europapress 24/abril/2018)
· Eiopa publica la informació a reportar sobre pensions de jubilació.
(ampliar)

Actualitat Jurídica

· El Parlament Europeu adopta mesures contra el blanqueig de capitals: més transparència sobre els propietaris d'empreses. (Notícies Parlament Europeu 19/abril/2018)
· Protecció dels denunciants d'irregularitats La Comissió Europea estableix noves normes en tota la UE. (Notícies Comissió Europea 23/abril/2018)
· Vuit de cada 10 empresaris estan a favor d'un codi intern contra la corrupció en les seves empreses. (El Mundo 26/abril/2018)

· El BOE publica la Circular 1/2018, de 17 d'abril, de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, per la qual es desenvolupen els models d'informes, les guies d'actuació i la periodicitat de l'abast de l'informe especial de revisió de l'informe sobre la situació financera i de solvència, individual i de grups, i el responsable de la seva elaboració. (PDF-BOE)
· Resolució de 28 de març de 2018, de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, per la qual s'aproven els recàrrecs en favor del Consorci de Compensació d'Assegurances en matèria d'assegurança de riscs extraordinaris a satisfer obligatòriament pels assegurats, la clàusula de cobertura a insertar en les pòlisses d'assegurança ordinari i la informació a facilitar per les entitats asseguradores relativa a les pòlisses incloses en el règim de cobertura dels riscs extraordinaris. 
 PDF (BOE)
· Resolució VEH/743/2018, de 16 d'abril, per la qual es dona publicitat a l'Acord d'adhesió de la Comunitat Autònoma de Catalunya al Conveni de col·laboració de 29 de desembre de 2016, entre l'Administració General de l'Estat (Ministeri de Sanitat, Serveis Social i Igualtat i Ministeri d'Hisenda i Funció Pública) i l'Associació Nacional Empresarial de la Indústria Farmacèutica
. (PDF) 
 

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*