Newsletter 23/abril/2018

dilluns 23 de abril de 2018 | 52 visites

san jordi

 La Federació al dia

La Federació va organitzar el passat 19 d'abril'18  la sessió de treball  sobre la Gestió i Controls de Riscs de les MPS, per planificar les accions que s'han de portar a terme i els controls de seguiment d'aquest any 2018. Així mateix, en aquesta sessió es va presentar el model actualitzat de l'Informe de Supervisió Financera i de Solvència (ISFS) referit a l'exercici 2017.

Activitat de les mutualitats


· Previsora General i el Col·legi de Mediadors d'Albacete, renoven la seva col·laboració. (ampliar)
·
Un estudi publicat a la revista Science i realitzat amb la col·laboració de l'Hospital Universitari Mútua Terrassa identifica variants genètiques rares que contribueixen al risc d'autisme hereditari. (ampliar)
· La Mútua dels Enginyers incorpora l'acceleradora destartups Accel&Grow al seu Grup. (ampliar) · 
L'activitat "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors alerta als joves de Terrassa sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit. (ampliar) 

Agenda

· 26/abril/2018 -Representació del "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors a Sant Adrià del Besòs.
· Mútua Granollers
llança la campanya "No t'atabalis amb la declaració de la renda". (ampliar) * Comparteix la campanya "Parla Obertament", que es va presentar al CaixaForum, per la salut mental.  (ampliar)

Pla de Formació de la FMC

img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats.
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a la implementació de Solvència II a les mutualitats catalanes. 
 ?????????????????????????

·
Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades. (ampliar)
  2015-06-17_1351

· Curs d'Introducció a l'assegurança
. Format presencial  a la seu de la Federació o de la Mutualitat, segons conveniència.
 logo_fundacio

·
Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.
 

Mutualitats i asseguradores


· L'assegurança recupera 48,10 euros per cada euro que gasta en investigar fraus. (La Vanguardia 19/abril/2018)
· El 73.5% de les pòlisses de decessos fan servir primes anivellades. (ampliar)
· El marge financera de No Vida  es redueix un 30%  des de 2009. (ampliar)

Economia Social

· La patronal europea de l'Economia Social acorda impulsar la integració laboral de persones amb discapacitat. (La Vanguardia 17/abril/2018)
· Un centenar de persones participen en la Trobada de la Xarxa d'Ateneus Cooperatius de Catalunya i Projectes singulars. (aracoop 18/abril/2018)
· Barcelona destina 2,5 milions d'euros a projectes proximitat i economia social. (La Vanguardia 19/abril/2018) · VI Congrés del Tercer Sector Social. (Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya abril/2018)
· Convocatòria de Subvencions de Promoció i Reforç de l'ESS 2018. Sessions informatives a diferents localitats. (Ajuntament Bcn abril/2018)

Actualitat Jurídica

· Resolució de 27 de març de 2018, de la Presidència del Consorci de Compensació d'Assegurances, per la qual s'aproven els models de declaració i ingrés per via electrònica dels recàrrecs recaptats per les entitats asseguradores. (PDF-BOE) 

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*