Newsletter 26/febrer/2018

dilluns 26 de febrer de 2018 | 133 visites

La Federació al dia

En el marc de les sessions formatives que organitza la Federació per a juntes directives i directius de mutualitats sobre Solvència II, el director general de la Federació, Cristóbal Sarrias, ha impartit el Curs de Solvència II per a juntes directives de mutualitats de previsió social a la seu de Munitec

Activitat de les mutualitats


· Mútua Igualadina col·labora amb l'Associació de l'Esclerosi Múltiple de l'Anoia participant de forma voluntària. (ampliar)
· Mútua Terrassa posa en marxa una nova UCI en el seu hospital universitari. (Alimarket 19/febrer/18)
· La nova Junta Directiva del  Montepio de Conductors de Manresa aposta per un model d'entitat adaptat als nous temps i amb més serveis.  (ampliar)
· El Montepio de Conductors de Manresa tindrà un desfibril·lador a les seves oficines i forma al personal perquè el sàpiga utilitzar. (ampliar) · L'activitat "
Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors alerta als joves de Sant Cugat  sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit. (ampliar)

Agenda


· 27/febrer/2018 -Representació del "Canvi de Marxa" de Fundació Mutual de Conductors a El Prat de Llobregat.
· 7/març/2018 - Sessió de treball: El premi de jubilació al nou conveni col·lectiu d'entitats asseguradores.
· 22/març/2018 - Sessió informativa: Noves funcions de la Comissió de Control.
· 23/març/2018 - Celebració de la tercera edició d'El dia de la Mútua, de  Mútua de Granollers. (ampliar) * Arranca la campanya "Parla Obertament", que es va presentar al CaixaForum, per la salut mental.  (ampliar)

Pla de Formació de la FMC

img_moddle La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat. En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats.
banner_asegurador_2 La Federació posa a disposició de les mutualitats federades nous cursos e-learning relacionats amb les assegurances i altres matèries.
imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a la implementació de Solvència II a les mutualitats catalanes. 
 ?????????????????????????

·
Acord amb Eada (Escola d'Alta Direcció i Administració). Programes formatius oberts i a mida (in company) per a les mutualitats federades.
  2015-06-17_1351

· Curs d'Introducció a l'assegurança
. Format presencial  a la seu de la Federació o de la Mutualitat, segons conveniència.
 logo_fundacio

·
Acord amb la Fundació Auditòrium perquè les Mutualitats puguin participar als cursos organitzats per aquesta.
 

Economia Social Catalunya - ESCAT

logo AESCAT L'Associació Economia Social Catalunya participa en l'avaluació de continguts del BIZBARCELONA 2018. (ampliar)

Mutualitats i asseguradores

· Les fundacions especials destinen 57,1 milions d'euros a projectes d'obra social a Catalunya el 2016, gairebé un 5% més que l'any anterior. (Premsa  GenCat.cat 8/febrer/2018)
· Renda Vitalícia: els sets riscs de l'assegurança  de moda per a jubilats.
(El Diario 20/febrer/2018) · Un 30,6% de les inversions de les asseguradores europees, en bons públics. (ampliar)
· Les Rendes suposen un 47,5% de les provisions tècniques de les assegurances de Vida 2017
. (ampliar)

Economia


· L'IRPF puja en 870 milions al no actualitzar-se l'impost con el IPC. (Expansión 20/febrer/2018)
· La intel·ligència emocional serà la base de l'èxit laboral en el futur. (Word Economic Forum 27/febrer/2018) 

Economia Social


·
 Article de Francina Alsina, presidenta de la Taula del Tercer Sector Social: La tecnologia mòbil i canvi social. (El Periódico 23/febrer/2018)

Actualitat Jurídica


·  La DGSPF revalorizará un 0,25% las indemnizaciones por accidente de tráfico.  Resolució de 31 de gener del 2018, de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, per la qual es publiquen les quanties de les indemnitzacions actualitzades del sistema per a valoració dels danys i prejudicis causats a les persones en accidents de circulació. (PDF BOE)

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*