Newsletter 22/desembre/2017

divendres 22 de desembre de 2017 | 102 visites

 
feliznavidadram
Amb motiu de les festes nadalenques, el proper Newsletter de la Federació serà el 15 de gener del 2018.

La Federació al dia

En el marc de les sessions formatives que organitza la Federació per a juntes directives i directius de mutualitats sobre Solvència II, el director general de la Federació, Cristóbal Sarrias, ha impartit el Curs de Solvència II per a juntes directives de mutualitats de previsió social a la seu del Montepio de Conductors de Manresa

Pla de Formació de la FMC

certificados La Federació posa a disposició de les mutualitats federades  el Campus Mutualitats, on ofereix cursos de formació virtual sobre Solvència II i altres matèries d'interès per a les mutualitats.  www.campusmutualitats.cat

En el campus també podran trobar diversa informació d'interès per a les mutualitats.

imagesCAA05OQH (108x108) Sessions formatives per a les Juntes Directives i directius de les diferents mutualitats federades en relació a la implementació de Solvència II a les mutualitats catalanes. 

Mutualitats i asseguradores


·
Brusel·les proposa retardar set mesos les normes sobre venda d'assegurances fins l'1 d'octubre del 2018. (Expansión 20/desembre/2017)
· Evolució mensual i avançament del tipus d'interès màxim de l'article 33.1 a) 1è Real Decret 2486/1998, de 20 de novembre, d'ordenació i supervisió de les assegurances privades, aplicable per al càlcul de les provisions  d'assegurances de vida. (DGSFP)
· Eiopa adverteix dels riscs dels Unit Linked per als assegurats. (ampliar)
· Eiopa demana a les asseguradores que millorin els seus informes de Solvència II. (ampliar)

Economia

· Els valors de l'Íbex que més han sorprès als analistes en el 2017. (Expansión 20/desembrre/2017) 

Economia Social


·
El Tercer Sector Social reclama un pacte de país per excloure els serveis d'atenció a les persones de les lògiques del mercat i dels interessos lucratius. (La Confederació Cooperatives 13/desembre/2017)

 

                                                        Felicitació Nadal FMC - General

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*