Newsletter 30/novembre/2015

dilluns 30 de novembre de 2015 | 368 visites

2a Trobada de les Mutualitats catalanes

MUTUALITATS-63

La passada setmana vam celebrar la nostra 2a Trobada de Mutualitats de Catalunya a Granollers. L'esdeveniment ha estat tot un èxit, amb una gran  participació de mutualitats, que han pogut compartir  experiències i projectes, amb el lema  Innovar i col·laborar. S’ha tractat de com donar més visibilitat al sector, creant vincles i punts de col·laboració amb l'economia social, amb especial protagonisme de Solvència II i els canvis que comporta per a les entitats.

Vam comptar amb la col·laboració dels Departaments d’Economia i Coneixement i Economia i Ocupació, amb la presència de l’Hble. Sr. Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació.

La Federació de Mutualitats està treballant en l’edició d’un newsletter especial  dedicat a la II Trobada de Mutualitats de Catalunya, del 25 i 26 de novembre. Us avancem que també es realitzarà el llibre digital que recull les conclusions, ponències i fotografies de la Trobada, tal i com vam fer en la darrera edició.

Activitat de les mutualitats


· La Mútua de Granollers estrena imatge de la pàgina web per proporcionar un millor servei als usuaris (ampliar).
· L'Hospital Universitari Mútua Terrassa guanya dos premis Top 20, premi a la gestió hospitalària global i a l'àrea de la dona, reafirmant així el seu compromís amb l'excel·lència (ampliar)

Agenda


· 3 desembre 2015 - Representació dels Canvi de Marxa de Mutual de Conductors a Barcelona.

Pla de Formació de la FMC


· La Federació continua la formació online a través del Campus Virtual (ampliar)     

Mutualitats i asseguradores

· L'assegurança suspèn en transformació digital (Expansión 23/novembre/2015)
· Els 10 principis bàsics que han de seguir els Governs per fomentar la previsió complementària (ADN del Seguro 24/novembre/2015)
· Salut ven un 9% més d'assegurances per internet (Redacció Médica 27/novembre/2015)  

Economia social

· L'ocupació a les cooperatives arriba a les 44.000 persones, un 4,2% més que fa un any (aracoop 29/octubre/2015)
· L'economia social espanyola reforça la seva contribució a la generació d'ocupació i riquesa (El Economista 23/novembre/2015)
 

Economia


· L'euro continua fent mèrits per assolir la paritat amb el dòlar (El Economista 23/novembre/2015)

· L'Ibex 35 salda amb pèrdues una sessió plena de dubtes (Finanzas 23/novembre/2015)
· Les Borses s'esforcen en deixar enrrere la crisi xinesa (Cinco días 27/novembre/2015) · Les directives de serveis de pagament i prevenció de blanqueig de capitals aborden els desafiaments reguladors dels proveïdors de serveis de pagament no b
ancaris (El Mundo financiero 27/novembre/2015)

Salut

·  Prop de 20 hospitals catalans acaparen uns premis d'abast estatal per la seva excel·lència, qualitat, funcionament i eficiència (Premsa GenCat.cat 24/novembre/2015)

Deixa un comentari

Camps obligatoris marcats amb *

*


*